Tekil Mesaj gösterimi
Alt 20-12-2006, 19:53   #82
Khamon

Khamon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Exclamation

Sakin olun arkadaşlar. Ben sıkıntı yapa yapa kafayı yedim. Psikolojim bozuldu. Artık hiç kafama takmıyorum. Beşiktaşımın maçı diye izliyorum, maç bittiğinde hiç birşey olmamış gibi davranıyorum. Yazık bünyenize. Relax olun. Futbolcular tatile çıkmıştı bu maçta, sahada oyun oynayan göremedim. Eğlensin, dinlensin tabii gençler, o kadar çalıştılar ilk devre, başarıdan başarıya koştular, şimdi dinlenme zamanı. Hem aldıkları o kadar parayı da harcamaları lazım değil mi, idman yaparak, maç yaparak bitmez ki bu para canım. Beş yıldızlı otellerde yılbaşı kutlamaları yapacaksın, altına ferrarini çekip gözde mekanlarda bakış atacaksın millete. Bizim de ettiğimiz laf.

Eskiden futbolcular benim kadar duygulu baksa yenerler diyordum. Ama hata bende, benim gibi bir gariban, altında ferrarisi, cebinde 5 kuruşu olmayan, ezilmeye, sömürülmeye mahkum bir adamın düşüncesiyle sosyetik topcuların bakışı bir olur mu? Aptalım işte, görkemli topcularımız kusura bakmasın. Geçmişte yaptığım eleştiriler için de özür diliyorum, herşey futbol mu canım, gezmek tozmak aşk yaşamak var. Ne kadar da at gözlükleriyle sevmişim Beşiktaş'ı. Öğrenemedik sever gibi gözüküp alemlere akmayı, yazıklar olsun bana!!!