Tekil Mesaj gösterimi
Alt 21-12-2006, 03:16   #3
iLHAN-MANSiZ
Guest

iLHAN-MANSiZ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

arkadaşlar asıl bizi tehlikeye düşüren düşünce nedir biliyormusunuz bu takım iki maç üst üste alsın çıkışa geçtik işte artık seriye bağlicaz muhteşem oynadık kazandık takım çıkışa geçti falan filan....bunlar hava civa bırakın bu lafları...BEYLER YA SİZ KOSKOCA BEŞİKTAŞ FUTBOL TAKIMINDAN BAHSEDİYORSUNUZ..siz 100. yılı izlemediniz mi ??? ya BJK futbol takımı iki maç üst üste kazandığında hemen çıkışa geçtik süperiz falan m o d u n a giriyorsunuz ne oluyor beyler ??? nedir bu ılımlı hava...herşey berbat gidiyor...aslında berbat yerine b.. b.. gibi bi laf kullanacam ama bunu yapmak istemiyorum...artık biraz bişeyleri görün bırakın bu inadınaymış havalarını..tükürdüğünüzü yalamak olarak bakmayın bu olaya...bazı arkadaşlar var bu ılımlı havayı seven BJK iki maç kazansın burdalar ama kaybedildiğinde burda yoklar..beyler neyden kaçıyorsunuz??? bukadar zor mu yanılmışız demek...ya Tigana ve bu kadro güzel işler yapsın bizi utandırsın ben sevine sevine utanmadan yanlmışız derim...runje bi maç iyi durur kazandık kalecimizi yok bi maç kazanırız işte tigana...yok serdarı keşfetti falan...takım yandı beeee....bunun keşfi mi kaldı..???o yüzden açın gözlerinizi...gerçekler acıdır ama siz yinede gerçeklerden kaçmayın diyorum...