Tekil Mesaj gösterimi
Alt 21-12-2006, 12:09   #1
ferro1903
Banned
 
ferro1903 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Anelka Bu Resimlerden Korkuyor

Fransız yıldızı, 2004'te Müslüman olduktan sonra Katar'da çektirdiği resimlerin tekrar gündeme gelmesi rahatsız etti.
İhramlı Anelka, Katar'daki bir camide fotoğraflar çektirdi. Ancak Anelka fotoğrafları hep inkâr etti. İngiliz basınından çekinen Anelka'nın ricası üzerine alnasrclub.com adlı internet sitesinde yayınlanan bu resimler kaldırıldı.
Click the image to open in full size.
Fenerbahçe’nin eski Fransız yıldızı Nicolas Anelka 2004 yılının Mayıs ayının son haftası Birleşik Arap Emirlikleri’nde tatil yaparken Müslüman oldu. O tarihte İngiltere Premier Lig takımlarından Manchester City forması giyen Anelka Duabi’de Al-Wassal Caminde bir müftü ve iki imamın huzurunda kelime-i şahadet getirerek islamı seçti.
Anelka daha sonra kuranı kerimden ayetler okudu ve Arap Yarımadasındaki camileri gezerek ibadet etti. İsmini de Bilal Abdüssalem olarak değiştiren Fransız futbolcunun Arap Yarımadasındaki son durağı Mekke’ydi. Anelka Mekke ve Medine’yi de ziyaret edip umre görevini yerine getirdi. 2004 yılının Mayıs sonu ile Haziran başında Anelka’nın hayatını değiştiren bu süreçte Fransız futbolcu gittiği yerlerde büyük ilgi gördü ve Müslüman Anelka olarak camilerde Araplarla fotoğraflar çektirdi.
Anelka’nın İslam dinini seçmesi İngiliz ve Fransız basınında büyük yankı uyandırdı. Fransız yıldız aynı tarihlerde France Football dergisine açıklama yaparak ‘evet Müslüman oldum’ dedi. Anelka Fransa ya da İngiltere’ye dönmeyeceğim dedi ama dönmek zorunda kaldı çünkü o Arap Emirliklerinde Müslüman olurken İngiliz ve Fransız basını Anelka’nın peşindeydi.
Fransız yıldız camilerde Müslümanlarla çektirdiği fotoğrafların duyulması ile paniğe kapıldı ve Avrupa basını bu fotoğrafları sorgulamaya başladı. Anelka fotoğraf olayının patlak vermesiyle yine bir açıklama yaptı ve takkeli fotoğraf çektirmediğini söyledi.
__________________
Sponsorumuz İçin Tıklayınız

Forum Kurallari İçin Tıklayınız
ferro1903 Ofline   Alıntı ile Cevapla