Tekil Mesaj gösterimi
Alt 22-12-2006, 07:27   #1
iLHAN-MANSiZ
Guest
 
iLHAN-MANSiZ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Exclamation ‘Tigana değil, ben yaparım’

Beşiktaş Altyapı Sorumlusu Sinan Vardar iddialı konuştu: Bana yetki versinler, şampiyon oluruz. Tigana ile hayatta çalışmam.


‘16 saat çalışırım’
Siyah-Beyazlı kulübün altyapı sorumlusu Sinan Vardar, ilginç açıklamalarda bulundu. Beşiktaş’ın son haftalarda sergilediği performanstan ötürü üzgün olduğunu söyleyen Vardar, “Bu iş artık dibe vurdu. Konuşmanın zamanı geldi. Başkan Demirören, Murat Aksu ile birlikte yönetimle ilgilenip, bana da tam yetki verirlerse bu takımı çok rahat şampiyon yaparım. Saat sabah 8’den, gece 12’ye kadar Ümraniye’de kalır, bu ekibe ruh aşılarım. İlk işim Tigana’yı göndermek olur” diye konuştu.

‘Köprüden atlarım!’
Kleberson ile özel bir görüşme yapmak istediğini söyleyen Vardar, “Kendisine, ‘Ya oyna, ya git’ derim. Kleberson, Brezilya Milli Takımı’nda sağ kanatta oynuyordu, yine o bölgede görevlendiririm. Takımda motivasyon yok. Her oyuncu ile birebir konuşur, dertlerini dinlerim. Bakın o zaman yerlerde sürünen İbrahim Akın, Burak ve diğerlerinin arkasından kıvılcım çıkıyor... Büyük konuşuyorum, bu takımı şampiyon yaparım. Yapamazsam, köprüden aşağıya atlarım” diyerek dikkat çekti.
kaynak e-kolay.net> Fanatik
  Alıntı ile Cevapla