Tekil Mesaj gösterimi
Alt 22-12-2006, 15:15   #1
özgür_1903
Kıdemli Kartal
 
özgür_1903 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Sinan Vardar ve köprüden atlamak!

Sinan Vardar ve köprüden atlamak!
'Acaba Vestel Manisalı Caner ismi Sayın Sinan Vardar'a bir şey hatırlatıyor mu? Hani CSKA Moskova'nın 4 milyon dolar bonservis önediği ve birkaç yıl içinde Chelsea'ye transfer olması yüksek ihtimal olan 18 yaşındaki Caner'i!..' Kartalhaber.com yazarı Şemsi Birben yazdı
prüden atlamak ve Sinan Vardar!

Az önce okudum. Beşiktaş'ın çok değerli yöneticisi Sinan Vardar tam sorumluluk istemiş ve eklemiş; "Demirören ve Aksu sadece kulüple ilgilensin. Bu takımı bana verin, başarısız olursam eğer kendimi köprüden atarım."
Sayın Vardar, daha önce de yaptığı açıklamalarla dikkat çekiyordu. Özellikle "Kleberson bu takımdan gönderilmeli" şeklindeki açıklamasını yöneticilik dehası olarak görüyorum. Hani "Biz istemiyoruz" diyebilirsiniz ama elindeki futbolcunun piyasa değerini düşürerek satma isteği gerçekten bir yöneticilik dehası... Buradan onu kutlamak istiyorum.

Sayın Vardar'dan hesap sormak haddim değil ama birkaç şeyi mekrak ediyorum. Mesela altyapının şu anki halini merak ediyorum. Bundan birkaç yıl önce altyapı Beşiktaş'ın gururuydu. Ama ne hikmetse kendisi başta Recep Çetin olmak üzere başarılı altyapı hocalarını görndererek bir operasyon yaptı. Bunun amacı neydi? Altyapının şu durumuyla gurur duyuyor mu?

Acaba Vestel Manisalı Caner ismi Sayın Sinan Vardar'a bir şey hatırlatıyor mu? Hani CSKA Moskova'nın 4 milyon dolar bonservis önediği ve berkaç yıl içinde Chelsea'ye transfer olması yüksek ihtimal olan 18 yaşındaki Caner'i!
Beşiktaşlı hocaların kendi elleriyle Sinan Vardar'a teslim ettikleri Caner'le ilgilendi mi? Yoksa bu futbolcuda iş yok diye sadece 20 bin euro maliyeti olan Caner'in yüzüne bakmadı mı?

Caner'in yerine Beşiktaş'a kazandırdığı Aydın ve kaleci Volkan'ın Beşiktaş Kulübü'ne maliyeti ne kadar oldu?

Ben bu soruların cevabını merak ediyorum. kendisi cevap verirse çok sevinirim.

1 ay sonra kongre var ve Sinan Vardar Beşiktaş'taki yöneticilik hayatına son verecek. Bir ay sonra daha da bomba sözler söylese de kendisine medyada yer bulamayacak. Ama yaptığı bu sivri açıklamalar ona televizyonlarda yorumcu olmanın yolunu açabilir.

Ha bir de unutmadan. Bir yöneticinin oğlunun askerlik yaptığı kışlanın komutanı varmış. Bu komutanın oğlu torpille altyapıya yazdırılmış. Ben böyle bir olayla Sayın Vardar'ın ilgisi olmadığını tahmin ediyorum.

Sevgi ve saygılar,

Şemsi Birben


[email protected]
__________________
iLk ÇıĞLıĞıM SoN NeFeSiM TeK AşKıM BEŞİKTAŞ'ım....
HeRşEyİn BiR sOnU vAr AmA BEŞİKTAŞ SeVgİsİnİn AsLa...!
özgür_1903 Ofline   Alıntı ile Cevapla