Alıntı:
Buelent01´isimli üyeden Alıntı
Valla benim gördügüm kadariyla Riza bu isin altindan kalkamazdi.Cünkü onu herseferinde biyerlerde konusurken görüyorduk,sürekli gazetelere röportajlar verip televizyonlarda konusur hale geldi.Onu gercekten yadirgar olmustum kendi kendime "ya bu adamin baska isi yok mu ki,sürekli basinda biseyler hakkinda konusuyor" dedigim cok oldu.Hatta AILTON tranferinde ona haber verilmeden hareket edilmesi bile Riza nin basinla cok konusmasindan dolayi agzindan bisey kacirmamasi icindi.
Halbuki bizim ondan beklentimiz susmasi ve isini yapmasi idi.
Ayrica yaptigi transferlerle takimi ise yaramayan bicok futbolcuyla doldurup hem kulübe büyük bir masraf hem de kadronun kalabalik olmasindan dolayi oynamayan futbolcularin coklugu nedeniyle bir huzursuzluk ortami yaratmis idi.Buna ragmen ben Besiktas in ona yeterince destek verdigine inaniyorum.
Unutulmasin ki FATIH TERIM gibi bu ülkeye UEFA ve Süper kupa getirmis bir adam bile GS den kovuldu bukadar büyük bir kariyere ragmen.
Zaten ben siranin Riza da olduguna inanmiyordum ondan önce yillardir basriyla Teknik Direktörlük yapan Samet Aybaba nin Besiktas a gelmesini bekliyordum.
Son olarak Tigana ya verilen destegin gönülden verilen bir destek olduguna da inanmiyorum Riza ya verilen destegin tersine.Tigana ya verilen destek tamamen büyük bir tazminat yükü oldugu icin caresizlikten verilen destek degilmidir.Besiktas taraftari RIZA ya gereken destegi verdi ve umarim Riza birgün cok daha güclü olarak tekrar BESIKTAS imiza hizmet edecektir.
Yeter ki sussun ve sadece isini yapsin!!!! |
sonuçta tigana hala bu takımın başında