Alıntı:
iLHAN-MANSiZ´isimli üyeden Alıntı
geçmişini bilmeyen geleceğini hiç bilemez...ben zaten kafamı kaldırdım ileriye bakıyorum...geleceğe bakıyorsun hı...bu takımın şu hali sana geleceğimiz sağlam izlenimi veriyor hı...bence sen kafanı kumun içinden çıkar arkadaşım...gerçekleri görmek lazım.... |
Ben şu anda İnadına Tigana diyorsam bunun birinci nedeni Beşiktaş'ın yakın geçmişidir kardeşim.Ya akıl var mantık var?Bir başarısızlıktan sonra aynı yöntem seçilir mi ya?Edison bile 1000 kez başarısız olmuş ama her defasında farklı yollar deneyerek sonuca ulaşmış.Biz hersene hatta hep aynı dönemde t.direktör değiştiriyoruz.Beşiktaş Tigana'yı gönderse seneye yine aynı şeyler olmayacağını garanti edebilir misiniz bana?Üstüne bir de 4.5 milyon euro tazminat vereceğiz.Bunun mantıklı tarafını söyle ondan sonra tartışalım.Keşke bu tartıştıklarımızın sana ispatı olabilseydi ama ne yazık ki insanların düşüncelerini değiştirmek kolay değil.Ama ben yorulmam.Ne zaman istersen buradayım?Herşey BEŞİKTAŞ için.Bir gün değişecek bizim taraftarımızın da kafası nasıl olsa.