22-12-2006, 17:56
|
#35 |
| Guest | Alıntı: onurozgen´isimli üyeden Alıntı
Ben şu anda İnadına Tigana diyorsam bunun birinci nedeni Beşiktaş'ın yakın geçmişidir kardeşim.Ya akıl var mantık var?Bir başarısızlıktan sonra aynı yöntem seçilir mi ya?Edison bile 1000 kez başarısız olmuş ama her defasında farklı yollar deneyerek sonuca ulaşmış.Biz hersene hatta hep aynı dönemde t.direktör değiştiriyoruz.Beşiktaş Tigana'yı gönderse seneye yine aynı şeyler olmayacağını garanti edebilir misiniz bana?Üstüne bir de 4.5 milyon euro tazminat vereceğiz.Bunun mantıklı tarafını söyle ondan sonra tartışalım.Keşke bu tartıştıklarımızın sana ispatı olabilseydi ama ne yazık ki insanların düşüncelerini değiştirmek kolay değil.Ama ben yorulmam.Ne zaman istersen buradayım?Herşey BEŞİKTAŞ için.Bir gün değişecek bizim taraftarımızın da kafası nasıl olsa. | Ben bu yönetimi hiçbirzaman savunmadım ki bana bunu diyorsun...benim bu forumda Lucescu iyikide gönderildi dediğimi duydun mu ?? yada Delbosque'nin ?? hatta Rızayı da katalım bu işe..Rızaya Tigana kadar sabredilmedi Rızanın takımı bile Tigananınkinden iyiydi demişimdir...şimdi ortada bişey olur bunu sana gösterir onun için inadına dersin...ya bir maçı alırsınız ooo tamam iş bitti artık seriye bağladık dersiniz ondan sonra durum ortada..buna en güzel örnek çok ileriye gitmicem Çaykur maçı..maçı aldık oo süperdi herşey gümbür gümbür geliyoruz takım düzeldi falan Gençlerbiliği maçında görüyorsun...takım bi öyle bi böyle..verdiği hiçbir ışık da yok....yani bişe olsa anlarım inadına demeyi...ama böyle gereksiz inatlarda çok zarar veriyor..hatta haddinden fazla zararlar veriyor...evet dediğin gibi bu taraftar değişecek... |
|
| |