Tekil Mesaj gösterimi
Alt 22-12-2006, 18:01   #49
onurozgen
Banned
 
onurozgen - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 

Alıntı:
Jcole´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Ama Onur, Rıza bir konuda haklı.
Şu an "Tigana kalsın" diyen insanlar aynı zamanda "Rıza kalsın" da dedi(en azından ben). Hangi TD olursa olsun, 1 sene icraatını görmeden, bir şey diyemezsin.
Şunu söylemeyin saçma duruyor : "e, 2. yarı geldi, 6 ayda takımı tanımadı mı??"

Adamı getiriyorsun, adam sene başında eski takımın tamamını değiştiriyor, kendi takımını kuruyor, 1 sene bile dayanamıyorsun.

İşte bunu yapan Anadolu takımıdır. Gidin, bakın işte Bursa sı yapar, Erciyesi yapar, Sivas'ı yapar. Ama koskoca BJK kulübü yapmaz,yapmamalı...

Asıl bu şekilde "TD öğütücü, futbolcu öğütücü" gibi davranırsak, Anadolu takımından farkımız kalmaz.
Valla ben Rıza'yı F.Bahçe maçından sonra göndersinler demiştim seni bilmem.İstikrar çok önemli bence ama doğru adamda.Rıza çok iyi bir insan ve Beşiktaşlıdır ama bizim hocamız değil bence.Ya da henüz hazır değildi.Beşiktaş'tan Carew gibi topçu gitti yerine Youla,Adem Dursun,Kürşat gibi kazmalar geldi.Vizyonunu geliştirmesi lazım.Ama Tigana beni kim ne derse desin farklı yaptırımları ile etkiliyor.Bizim insanımız daha bunlara hazır değil de bakma sen.Aynı şey Gerets için de geçerli.Herif takımı yokluklara rağmen şampiyon yapmış gitsin diyorlar?Bana göre Türkiye'de t.direktörlük yapmak İngiltere'den,İtalya'dan,İspanya'dan,Almanya'dan falan çok daha zor.Harakiri gibi birşey.Tigana'ya saygım çok büyük.Tekrar söylüyorum kim ne derse desin?İnadına TİGANA!!!
__________________
[SIGPIC][/SIGPIC]

"İşkence acılar unutulur. Dik yaşamak iz bırakır hayatta..."

Deniz GEZMİŞ
onurozgen Ofline   Alıntı ile Cevapla