Tekil Mesaj gösterimi
Alt 22-12-2006, 22:34   #54
FuLL_MaNiAc

FuLL_MaNiAc - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Exclamation

Alıntı:
Jcole´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Eğer çözümün bir parçası değilsen, sorunun bir parçasısın.

Eğer aday yada aday olmaya adamları bilmiyorsan, kulübün yapısı vs. ile ilgili bir bilgin yoksa, bol keseden "o gitsin,bu gitsin" demesen daha iyi olur...
Ha gitsin dersin, çözüm üretirsin, biz de seni ciddiye alır, fikirlerini konuşuruz...
Bu aslında direkt sana değil, bu mantıkla yaklaşan herkese...

Bilmem anlatabiliyor muyum...
ben bu yönetimden bıktığım için gelecek kişi kim olursa olsun sonuçta gelecek olan kişi demirorenin görevine son vermiş olucak ben bu amaçla söylemiştim hangisi hayırlı olursa o gelsin klubun durumu ortada maximum rakamlarda klubun borcu var ben bu taşın altına elini sokacak adam daha tanımıyorum hep aynı tas aynı hamam gidiyor bu yönetim... sadece 3 kişi iş yapıyor BAŞKAN DEMİRÖREN,MURAT AKSU,KENAN ÖNER bu isimlerden başka çalışan ben hiç kimseyi görmedim böyle bir yönetim sizce devam etmeli mi?...bizim klübün gözlemcileri boşuna mı para alıyor hep tanıdık oyuncuların isimleri duyuluyor(serhat,luciano,alex,serkan balcı vs.) hep aynı şeyler bu şekilde tabik başarı gelmez bu yönetim bunları farketmiyorsa bizde her maç izlediğimizde iğne üstünde otururuz tabi...takımın başına tigana getirildi türkiyeye oyuncu getirbilir die fakat aldığı butun oyuncular TÜRKİYE CUMHURİYETİ vatandaşı hiç ben tigana vasıtasıyla gelen oyuncu duymadım.benim bu anlattıklarım bu yönetimın sadece yaptığı yanlışlardan 1 tanesi, başarı 3 kişiyle olcak iş değil koca bir klubu 3 kişi yönetecekse ben herzaman bu yönetimi kınarım...

вєşiктαş вiя єşкıуαηıη нαуαт iтiяαzı∂ıя!...
ѕυѕαяѕα çαтışмα!,
кσηυşuяѕα ѕαναş,
уαzαяѕα ∂єѕтαη,
ѕєνєяѕє ∂єνяiм σℓυя!..

BEŞİKTAŞK

FuLL_MaNiAc Ofline   Alıntı ile Cevapla