Tekil Mesaj gösterimi
Alt 23-12-2006, 00:41   #1
AyTeK54
Forumun Basketçisi
 
AyTeK54 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Exclamation TIGANA SAVUNMASINI GÖNDERDİ!

Beşiktaş Teknik Direktörü Jean Tigana, basında kendi ağzından yer alan açıklamar üzerine yönetimin kendisinden istediği açıklamayı tatilde bulunmduğu Mali'den gönderdi.. İşte, kendisine atfedilen açıklamaların yanlış olduğunu söyleyen Fransız hocanın açıklamaları..
Kulübün resmi internet sitesinde yayınlanan açıklama şu şekilde:
"Sayın Bay Başkan,
Medyada bana atfedilen sözler yayınlandığı hakkında bilgi aldım; iddiaya göre bu sözleri ben 20 Aralık 2006'da Ankara Gençlerbirliği Kulübü ile yapılan maçtan sonra gazetecilere söylemişim.

Basında yer alan makalelerin bazılarında, bu maçta kötü sonuç alınacağının önceden belli olduğunu, çünkü yaklaşık yirmi maçtır çoğu oyuncunun primlerini almadığını, bunlardan bazılarına aylardır ödeme yapılmadığını, bayram için ülkelerine dönen bazı Brezilyalı futbolcuların, ücretlerinin ödenmemiş olması nedeniyle Türkiye'ye dönemeyeceğini ve hatta maçtan bir gün önce, futbolcuların gece saat ikiye kadar Başkan Yardımcısı ile görüşme yaptıklarını söylemişim.

Bana atfedilen tüm bu sözler açık bir şekilde yanlıştır.

Ayrıca, yapılacak ödemelerin detayları ve primlerin hesabı için talimat verdiğim, hatta bu primler için karmaşık yüzdeler bildirdiğimi bile okudum.

Tabi ki böyle bir şey olmamıştır, özellikle tüm bu detaylar hakkında bilgi sahibi olmamam gibi basit ve makul bir nedenden dolayı.

Gerçekte, kaybedilen bu maçtan sonra bana görüşlerim soruldu.

Sadece oyuncuların çok az motive olduklarını gördüğümü söylemekle yetindim.

Bana ödeme konusunu ve futbolculara ücretlerinin ödenmemesi meselesini sordular.

Gazetecilere, sadece bu konuda kulüp yönetimine başvurmaları gerektiğini söyledim.

Bu belge ile gerçekleri su yüzüne çıkarmayı ve bana karşı hiç söylemediğim sözler yüzünden hasmane bir ortam yaratılmasını engellemeyi istiyorum.

Bildiğiniz gibi şimdiye kadar her zaman mümkün olduğu kadar tarafsız ve bir antrenöre yakışan vakur bir tutum takınmaya çalıştım.

Bay Başkan, her türlü olası karmaşıklığı önlemek niyetiyle bunları size bildirmek istiyordum.

En derin saygılarımla."

JEAN TİGANA
__________________
вιzє єğℓєηмєуι уαηℓış öğяєттιℓєя çüηкü σηℓαя нιç "ραѕ¢αℓ ησυмα" ιℓє ∂ιѕ¢σуα gιтмє∂ιℓєя...
AyTeK54 Ofline