Tekil Mesaj gösterimi
Alt 23-12-2006, 01:38   #4
iLHAN-MANSiZ
Guest

iLHAN-MANSiZ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Alıntı:
santiagooo´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
baki sana antipatik gelebilir ama baki iyi bir stoperdir.sol bekde is yapmadi ama stoper olarak su anki kadroda en iyilerden..
ama ne yazikki sen bunu anlayamazsin..senin icin iyi bir futbolcu ilhan gibi yakisikli olup reklamlarda falan oynamasi lazim..
ben bakiyi genclerbirliginde oynadigindan beri takip ediyorum...altyapisi saglam..tas gibi bi stoper...biraz kendine güvenci eksik..o da senin gibi futboldan fazla anlamayanlar yüzünden yükselemiyor....
ya burda yüzlerce kişi eleştiriyor onlar futboldan anlamıyor senin gibi tek tük birielri çıkıyor siz anlıyorsunuz futboldan öyle mi...ya adamlar akalsa paf takımda bile oynatmam diyenler var...Gençlerbirliğ idalga geçiyor adam bizde yedekti siz nasıl alıp 11 de oynatıyorsunuz diye...Leverkusen maçında yaptığı kazmalık ortada...İbrahim Toraman ve Gökhan Zan ikilisi ondan kat kat daha iyiydi...ayrıca benim için iyi futbolcu nedir biliyormusun ?? canla başla mücadele eden...giydiği formanın hakkını veren hele bu futbolcu Beşiktaşta oynuyorsa ruh taşıyan futbolcudur...takıma faydası olan futbolcudur...baki gibi adamlar değil....

Konu iLHAN-MANSiZ tarafından (23-12-2006 Saat 01:39 ) değiştirilmiştir..