Genel olarak haklısın basın beşiktaşa yukleniyor ama beşiktaşın iyiliğin için eleştiri yapanlarıda ayırmak lazım,cunku Durum kötüye gidiyorken herşeyi toz pempe göstermekte doğru olmaz ben tum yazarları okuyorum ama bazılarının yaptığı eleştiriler haklı buluyorum örneğin tigananın beşiktaşa uymadığını düşünenlerdenim bunu mantıklı bır bıçımde açıklayan yazarlara katılıyorum ama körü körüne gitsin diyenleri de kınıyorum... Bu bölünmenın başı ömer çavuşoğludur bir zamanlar tvlere çıkıp 3 buyuk yoktur 2 buyuk vardır besıktas atletızm yarışlarındaki tavsandır demesiyle başladı o gunden beri basın iyice taraflı oldu örnek olarak verırısek sezon başı besiktasımız super kupayı aldığında fotomaçın başlığı roberto carlos fenerde idi bizim haber altta kalmış yıne ..başka bir örnek beşiktaşımız geçtiğimiz sezonlarda 10 puan farkla onde giderken ilk sayfada fener vardı yıne baslık Fenere Ne Oluyor su an besıktasımız alt sıralarda ama değişmeyen yıne ılk sayfalarda Fener Aldı başını gidiyor oluyor yani her ortamda fener kollanıyor ... Tepki vermeliyiz ama nasıl?
Ben yaklaşık 5 senedir fotomaç almıyorum kendimce yapabıldığim protesto çunku biz bu okyanusta sadece kum tanesiyiz ama birleşirsek kumsal oluruz birleşmezsek kum tanesi olarak yokolurz o yuzden wardar arkadaşın dediği gibi tepkimizi koyalım.!!
__________________ ATIN ÖLÜMÜ ARPADAN HADİ GELİN ARKADAN
YARI YOLDA BIRAKAN TAŞ OLSUN...BEŞİKTAŞK |