Tekil Mesaj gösterimi
Alt 23-12-2006, 20:16   #1
themadpol

themadpol - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Aybaba Beşiktaş'tan görev bekliyor

Click the image to open in full size.

Beşiktaş ile Tigana arasındaki ‘yüksek gerilim’ hoca arayışlarını da beraberinde getirdi. Siyah-beyazlı takımın eski kaptanı göreve talip olduğunu açıkladıClick the image to open in full size.
BEŞİKTAŞ Yönetimi ile Tigana arasındaki ‘yüksek gerilim’ hoca arayışlarını da beraberinde getirdi. Siyah-Beyazlı camiada yıllarca oynayan, takımın kaptanlığını yapan Samet Aybaba, Beşiktaş’ın kurtuluş reçetesinin kendisinde olduğunu belirterek, ‘Kulübün durumuna üzülüyorum. Hiçbir zaman da görevden kaçmam’ dedi.

ÇÖZÜMLER BELLİ

İSMİ her zaman Beşiktaş ile anılan ancak yöneticilerin bir türlü cesaret edip de görev veremediği Aybaba şunları söyledi: ‘Ne yazık ki hep yabancılara güvendiler. Kendi çocuklarını bir kenara ittiler. Tigana’ya gösterilen sabrın yarısını bize gösterseler yetecek. Beşiktaş’ın problemi de çözümü de belli. Ancak bunu görmek lazım.’

ŞAMPİYONLUK YAKIN

‘BENİM kariyerim ortada. Çok küçük operasyonlarla bu takım yeniden şampiyonlukta iddialı bir duruma gelir. Beşiktaş’ın kaliteli bir kadrosu var. Seneye de kesin şampiyon olur. Böylesine büyük bir taraftar topluluğu olan kulübün hedeflerinden uzaklaşmasına bir anlam veremiyorum. Yöneticiler kendi camialarından çıkan değerleri sahiplenmeliler...’

23.12.2006 internetspor.com
themadpol Ofline   Alıntı ile Cevapla