Tekil Mesaj gösterimi
Alt 24-12-2006, 11:36   #1
themadpol
 
themadpol - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Gece 2'de ne oldu

Gece 2'de ne oldu?
24 Aralık 2006 Pazar 00:02

Beşiktaş’ın Türkiye Kupası’ndaki kaderinin çizileceği Gençlerbirliği maçı öncesinde kamp yapılan Ankara Hilton Oteli’nde hareketli saatler yaşanıyordu.

Geçen sezon kazanılan Türkiye Kupası’nda attığı gollerle büyük pay sahibi olan Gökhan Güleç, Gençlerbirliği karşılaşması kadrosunda da yer almadığını öğrenince oldukça üzülür. Zaten bu sezon Nobre’nin transfer olmasıyla yedek kulübesine demir atan genç yıldız, kupa maçında bile şans bulamadığını görünce odasına kapanır. Annesi gibi sevdiği yengesinin hastalığına da çok üzülen ve zamanının büyük bölümünü hastanede geçiren genç futbolcu, “Takıma girmek için daha ne yapmam gerek. Geçen yıl ne yaptığım ortada. Takımın 3-1 önde olduğu maçta bile kenarda bekliyorum. CSKA Sofya karşılaşmasında çıktım, gollerimi attım. Ancak hoca benimle konuşmuyor. Sessiz kalıyor, 11’e almıyor, oyuna sokmuyor, takımdan dışlıyor. Eşimin, ailemin dostlarımın yüzüne bakamaz oldum. Psikolojik açıdan bitik haldeyim'' diyerek fenalık geçirir.

Murat Aksu yetişti

Gökhan’ın rahatsızlanması üzerine büyük panik yaşayan kaptan İbrahim Üzülmez, derhal menacer Ali Gültiken ile takım doktoru Ayhan Optur’u çağırır. Bu ikili hemen İkinci Başkan Murat Aksu’yu durumdan haberdar eder. Gece yarısı olmasına karşın soluğu Gökhan’ın odasında alan Murat Aksu ile golcü oyuncu yaklaşık 2 saat konuşurlar. Aksu, Gökhan Güleç’e 2.5 saat boyunca telkinde bulunup, yengesinin tedavisinde yardımcı olacağı sözünü verir. “Biz seni sadece bu sezon için değil, 10 yıllığına transfer ettik. Kendini boşuna yıpratma. Hırsını çalışmalara ver, kendini bu takıma kabul ettirdiğini unutma. Kafanı böyle şeylere takma. Biz her zaman senin yanında olacağız. Beşiktaş’ın geleceği sizin gibi gençlerde. Zamanı gelince hepiniz oynayacaksınız'' diyen Murat Aksu, Gökhan’a moral verir ve sorunu çözmeyi başarır.

Tigana soru sormuyor

Murat Aksu gece saat 02.00’ye kadar Gökhan Güleç’in odasında kalır. Futbolcusunun odasında yönetici, menacer ve takım kaptanlarının bulunmasını şans eseri gören Tigana ise bu durumu yadırgar, soru sormaz, direkt olarak odasına çekilir. İşte Gökhan’ın durumunu bilmeyen Fransız çalıştırıcının bu konuyu ‘Para pazarlığı’ olarak gazetecilerle paylaşması, Beşiktaş kulübünün karışmasına neden oldu.
Kaynak: Fanatik
themadpol Ofline   Alıntı ile Cevapla