Tekil Mesaj gösterimi
Alt 24-12-2006, 12:33   #1
Meric
Yardımcı Admin
 
Meric - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Kyrgiakos sürprizi

Kyrgiakos sürprizi

F.Bahçe’nin Alman ekibiyle oynadığı UEFA Kupası’nda başkan Yıldırım Demirören’in “İşte bizim aradığımız savunma oyuncusu bu” dediği 1.93’lük Yunan futbolcu için yönetim harekete geçiyor
BEŞİKTAŞ yönetimi bir yandan teknik direktör Tigana'nın giderayak yaptığı açıklamalar sonrası gerilen ortamı yatıştırmaya çalışırken, bir yandan da ara transfer için kolları sıvadı. Tigana krizini yapacağı transferlerle unutturmaya çalışan siyah-beyazlı yönetim, defans için ilginç bir aday buldu. Sezonun ilk yarısı boyunca savunmada yapılan bariz hatalar yüzünden canı yanan siyah-beyazlılarda, yöneticilerin istediği uzun boylu savaşan stoper Almanya'da bulundu.

HOCAYA SORACAKLAR
F.BAHÇE'NİN UEFA Kupası grubunda Eintracht Frankfurt ile oynadığı maçı izleyen başkan Yıldırım Demirören ve yöneticiler Alman ekibinin savunmasında oynayan 1.93'lük Sotirios Kyrgiakos'a hayran kaldılar. Aranan stoperin Yunanlı oyuncu olduğu görüşüne varan yönetim, bu futbolcu için harekete geçme kararı aldı. Her ne kadar aralarında sorun da olsa Tigana'nın görüşünü soracak olan Yıldırım Demirören ve Murat Aksu, onay gelmesi halinde Frankfurt kulübü ile temasa geçecek.

KLEBERSON FORMÜLÜ
Geçen yıl Glasgow Rangers'ten transfer olan Kyrgiakos'un sözleşmesinin 2008 yılı haziran ayına kadar sürmesi sıkıntı yaratırken, Alman temsilcisinin UEFA'dan elenmesi, bu transfer için avantaj olarak görülüyor. Beşiktaş'ın Eintracht Frankfurt'a Kleberson'u bonservisi ile birlikte önereceği bu oyuncunun yanısıra Ali Güneş'i de verebileceklerini bildirecekleri öğrenildi. Kleberson'u gözden çıkaran ve sezonun ikinci yarısında yolları ayırmayı planlayan siyah-beyazlılar böylece henüz teklif gelmeyen ve ellerinde kalma olasılığı yüksek olan Brezilyalı futbolcuyu da değerlendirmiş olacak. Böylece Beşiktaş yönetimi, anlaşma sağlanması halinde bir taşla iki kuş vurmuş olacak.

27 yaşındaki Sotirios Kyrgiakos'un menajerleri ile de temasa geçileceği öğrenildi.

(Kartal Yiğit-Vatan)
__________________


http://img81.imageshack.us/img81/9771/topmain8dd3mg5.jpg
Meric Ofline