Tekil Mesaj gösterimi
Alt 24-12-2006, 14:48   #1
KARAKARTAL89
 
KARAKARTAL89 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Thumbs up Lucescu'ya İtalya'da imza attırdı

Tigana'nın G.Birliği maçı sonrasında yaptığı açıklamaların ardından Fransız hoca ile ipleri koparma kararı alan Beşiktaş yönetimi, Lucescu için hemen harekete geçti. Yönetici Murat Aksu'nun, İtalya'da Shakhtar Donetsk'in hocası Mircea Lucescu ile gizlice bir araya gelerek ön protokol imzaladığı belirtildi. Lucescu ile yapılan transfer görüşmesini Tayfur Havutçu'nun ayarladığı öğrenildi.


ÇİZME'DE ÖN PROTOKOL
Lucescu, Beşiktaş yolunda... Kartal'ı 100. yılında şampiyonluğa ulaştıran deneyimli teknik direktör Mircea Lucescu yuvaya dönüyor. Jean Tigana'nın farklı Gençlerbirliği yenilgisi sonrasında yönetimi hedef alan zehir zemberek açıklamalarının ardından harekete geçen siyah-beyazlı ekibin, önce Fransız hocayı gözden çıkardığı
ardından Lucescu'yu takımın başına getirmeye karar verdiği ifade edildi. Beşiktaş'ın yöneticilerinden Murat Aksu'nun önceki gün Shakhtar Donetsk'in çalıştırıcısı Mircea Lucescu ile İtalya'da gizli bir görüşme yaparak ön protokol anlaşması imzaladığı bildirildi.

DEMİRÖREN ÇOK İSTİYOR
Beşiktaş adına Lucescu ile yapılan transfer pazarlığını ise Tayfur Havutçu'nun ayarladığı belirtildi. Başkan Yıldırım Demirören'in "En sevdiğim ve en güvendiğim teknik adam. Onunla her konuda çok iyi anlaşıyoruz. Onu tekrar Beşiktaş'ın başında görmeyi çok istiyorum" dediği, Mircea Lucescu'nun Kartal'dan gelen teklife kayıtsız kalamadığı ve "Beşiktaş'ı seve seve çalıştırırım" karşılığı verdiği öğrenildi. Bu gelişmenin ardından Rumen hocanın, Shakhtar ile olan sözleşmesini karşılıklı olarak feshedeceği ve devre arası kampına kadar Beşiktaş'a resmi imzayı atacağı kaydedildi.
KARAKARTAL89 Ofline