Tekil Mesaj gösterimi
Alt 24-12-2006, 16:20   #4
bjk19.03
 
bjk19.03 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 

Alıntı:
eagles_03_bjk´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
''ya şampiyon olmak umrumda bile değil olsak mükemmel olur ama biz futbol namına ilk yarı boyunca hiç birşey yapmadık.biz adam gibi top oynayalım rakibi ezelim şansızlıktan yenilelim puan kaybedelim.''


bu laflarla bırakalım demagoji yapmayı.!!! yeni kurulmus bir takımdan bunları bi anda bekleyemezsin. senin dediğin zamanlardaki kadro yapısı oturmus,tecrübeli ve birbirleriyle iyi organize olan takım vardı. her takımın iyi dönemleri oldugu kadar kötü dönemnleri de olacaktır. bir takımdan sonsuza kadar iyi olmasını beklemek hayalcilik olur. benim fikrim bu takım çok iyi top oynasa bile üst üste 10 maç kazansa bile ve sonucunda şampiyon olamasa bile niye şampiyon oalamadık diye homurdanmaya başlardın. bu seferde tigana nın yüzünden sampiyon olamadık,i.akını oynatmıyor,oyuncu seçimini yanlış yaptı v.s.. bir sürü neden sıralayıp bu tür tutumunu takınmaya devam edeceginden hiç şüphem yok..!!! bu tür konular açmakla kimsenin gözünü boyayamazsın. herkes neyin ne oldugunu biliyor.!! sizin takıma destek verme mantıgınız başarılı olmaya endeksli çünkü.!!!
biz şerefli 2. liği kabul etmiş bir camiayız demegji bunun neresinde.
ayrıca 10 maç üstüste kazansa bile şam piyon olmasa homurdanmazdım ben sadece takımın nasıl oynadığınabakarım. türkiye liginde biz namağlup şampiyonda olduk veya 52 maç tek mağlibiyet aldık btün derbileri alıp 100. yılında şampiyonda olduk. biz 100 . yılımıza süper mi başladık ama iyi oynamayınca anca çömez takımları yenersin.
siz ve sizin gibi düşünenler bu takımı bu hale getirdiniz okadar dar bakıyosunuzki bobo lar nobreler sizi tatmin ediyo hatta oynamasa bile ismi olan kleberson sizin gibiler buca maçından sonra bile geliyoruz diye bağırıyorlar sevinoyalar beşiktaşı bukadar küçük düşürmeye hakkınız yok.
ewet madem herks neyin ne olduğunu biliyo anket yapalım tiganaya kaç kişi güveniyor
__________________
SADECE "BEŞİKTAŞ"
TEK NAMAĞLUP ŞAMPİYON
bjk19.03 Ofline   Alıntı ile Cevapla