Alıntı:
bjk19.03´isimli üyeden Alıntı
biz şerefli 2. liği kabul etmiş bir camiayız demegji bunun neresinde.
ayrıca 10 maç üstüste kazansa bile şam piyon olmasa homurdanmazdım ben sadece takımın nasıl oynadığınabakarım. türkiye liginde biz namağlup şampiyonda olduk veya 52 maç tek mağlibiyet aldık btün derbileri alıp 100. yılında şampiyonda olduk. biz 100 . yılımıza süper mi başladık ama iyi oynamayınca anca çömez takımları yenersin.
siz ve sizin gibi düşünenler bu takımı bu hale getirdiniz okadar dar bakıyosunuzki bobo lar nobreler sizi tatmin ediyo hatta oynamasa bile ismi olan kleberson sizin gibiler buca maçından sonra bile geliyoruz diye bağırıyorlar sevinoyalar beşiktaşı bukadar küçük düşürmeye hakkınız yok.
ewet madem herks neyin ne olduğunu biliyo anket yapalım tiganaya kaç kişi güveniyor |
dar görüşlülük size yakısan bi terimdir. biz o kadar ileri görüşlü yaklasıyoruz ki olaya gelecegi düşünerek hareket ediyoruz. bu genç kadronun takımımızn 10 senesini kurtarcagına inanıyoruz. bizim taraftarlık mantıgımız takıma en kötü gününde bile destek vermekten ibarettir. sizin ise teknik direktöre hakaret etmek,futbolcuları karalamak,ıslıklamak,yönetimi protesto etmekten ibaret. bu tarz tutumunuzun kimseye bi yararı olmadıgını görenlerdeniz biz. sizin gibi onu bunu göndermekle, karalamakla, ıslıklamakla basarının gelmicegini çok şükür anlayanlardanız. söyle bakalım hangimiz dar görüşlü. eger takım basarısızsa sizin gibi zihniyetin sonuçlara bakarak yaptıgı yorum ve karalamalrdandır. gazetede,pc basında bi kaç yazı ve haber okuyosun geliyosunuz burda ahkam kesiyosunuz. herşeyi en iyi siz biliyosunuz yaa..!!
su anda takımın en kötü döneminde neyin anketini öneriyosun. tamam kabul ediyorum. hemen dediğin anket başlasın su anda ve 2. yarı başlayana kadar sürsün. ama olurda takım 5-6 maç kazandıgında da bu anketi tekrar acarsın. o zaman sen görürsün senin gibi düşünenlerin skora bakıpta anket sonuçlarının nasıl değiştğini.!!!
evet bizi bobolar nobreler tatmin ediyo.!! hatta TÜRKİYE ye gelmiş geçmiş en kariyerli futbolcu kleberson da tatmin ediyo.!! hatta senin en çok savundugun i.akın dan daha fazla tatmin ediyor. hiç olmazsa diğer futbolcular i.akın kadar bencil ve sorumsuz davranmıyorlar. bu kadro gerçekten genç olmasına ragmen kaliteli bir kadrodur. yerinde olacak sadece 2 takviyeyle bu durumdan daha da iyi olcagımızı savunuyorum.
hee son sözüm bu kadro seni tatmin etmiyo mu. o zaman febe yi tut.!! onların kadrosunu her zaman savunuyosun nasıl olsa.!! hee BEŞİKTAŞ lılıgından şüphem yok,böle bi durumda zaten febeyi desteklmessin. o zaman yurt dısına açıl,chelsea yi destekle. çünkü seni tatmin edecek futbolcular orda fazlasıyla mevcut.!!!!