Tekil Mesaj gösterimi
Alt 24-12-2006, 18:04   #4
bjk19.03

bjk19.03 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Alıntı:
eagles_03_bjk´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
sevgili BEŞİKTAŞLI kardesim yukarıdaki yorumumda da söyledim. gazeteden ve pc basından dogru veya yanlıs bi kaç haber okuyosun burda röportajı sen yapmıssın gibi konusuyosun hala.!!! su yorumunda öyle kendinden eminsinki sanki tigana yla röportajı yapan kartal yiğit denen sahıs değil de senmissin gibi konusuyosun. işte bunu yapmayın. sizin fikrinize düşüncenize saygım var ama yalan yanlıs bazı seyleri okuyupta o yazıdan kendinize fikir ve beyan çıkarmaya çalışmayın. kendi düşünce ve yorumlarınızla gelin bana .!!!başkasının söledikleriyle gaza gelmeyin.!! çözüm üretin, onla olmaz bunla olmaz mantıgından daha ziyade yapıcı ve çözüm olabilecek yorumlar yapın.
söylüyorum düşüncemi hiç bir şeye bakmadan gazete veya internete
sistem yanlışmıydı değilmiydi ? yanlıştı
rico ve ibrahim akın yedek değilmiydi? yedekti
tranferi kim yaptı? tigana
hanigi yabancı iyi? rico hariç hiç biri onuda yönetim aldı.(ağzından duyduklarımdan kesin çıkan sonuç)
mağlubiyetten sonra futbolcuları suçladı yine ağzından duyduk.
ya bak ben burda reklam olsun diye demiyorum ben kombinemi alırım her maçına giderim rize maçı da dahil. ben sahada gördüklerimi söylüyorum ben beşiktaşımı bu kadar küçülmesine dayanamıyorum allah belamı versin ki demogoji falan yapmıyorum tek istediğim beşiktaşımın iyi olması
ben bobo ile runje ile olucağına inansam bağrıma basarım
ha ben maçta jöteme tigana diyede bağırıyorum ama güvenmiyorum güvenemiyorum
yapıcı yorum yap diyosun ibrahim akın bu takımda banko oynamalı bobo bu takımda kötünün en iyisi forvette o oynamalı koray ön liberoda daha iyi oynar bu takıma sağlam bir ön libero ve stoper alıp delgado ve ricoyu aynı anda oynatmalıyız bunlar yapıcı yorum değil mi.