24-12-2006, 18:16
|
#19 |
| Guest | Alıntı: eagles_03_bjk´isimli üyeden Alıntı
o zaman madem oyuncu yetiştirme gibi bir lüksümüz yok, alt yapıyı kaldıralım kardeşim. ne şeyime o kadar masraf yapılıyor alt yapıya. biz anadolu takım ı değilizki ne gerk var alt yapıya,genç oyuncuları yetiştirmeye..!! her sene anadolu takımları oyuncu yetiştirsin bizde astronomik rakıamlar verip onları zengin edelim. sizin büyüklük kavramnınız milyon dolarlar verip oyuncu almak mı.!! bir büyük takım genç oyuncu çıkarıp yetiştiremez mi.!! bunu yapan büyük takım anadolu takımı muamelesine mi giriyor.? bu mantık anadolu kulüplerine özgü bir seymi.!!?
böyle bi mantıgı kabul edemem sevgili kardesim. bir kulüp milyon dolarlar verip aldıgı futbolcularla büyük olmaz. bir kulüp kendi özkaynak düzeni ve yetiştirdiği futbolcularla büyük olur. bunu yapan hiç bir takım da anadolu takımı muamelesi görmez. sen anadolu takımı olarak görüyosan aynen devam et.!!
ayrıca takımımızda yetişen ve sivrilen bir genç oyuncu avrupa da bir takıma giderse bizim için büyük bir onur ve gurur kaynagı olur. bu gençleştirme ve kadronun yeniden ayrı bir ruhla kurulması bir gün mutlaka yapılacaktı zaten. su anda yapılmıs olması da beni mutlu ediyor ve gelecege yönelik atılmıs büyük bir adım olarak görüyorum... | altyapıdan genç oyuncu yetiştirmek başka bişeydir...sağda soldaki genç oyuncuları transfer edip bürüsür paralar bayılmak başka bişeydir...sen genç oyuncu ararsın...hatta böyle 17 , 18 likleri değil...daha küçük olanları alt yapına alırsın...onlara BJK ne demek bu tkaımda forma giymek ne demek BJK nin diğer takımlardan farkı nedir bunu öğretirsin..BJK kültür ve etiğinde bunları pişirir sonra as takıma sokmaya başlarsın...ama böyle birden de değil..teker teker...yavaş yavaş...pişe pişe...anladın heralde...takımda yetişen genler gitsin avrupada oynasın gurur verir diyorsun...sen o zaman avrupaya futbolcu ihraç eden , onlara futbolcu yetiştiren bir klüp olmak istiyorsun....ben bunu demiyorum...ben kendi bünyesi altında iy ioyuncuları tutan para için satmayan onlarla birlikte avrupada isim yapan bir takım görmek istiyorum...sen bu gün çıka nhaberde sanırım senin gibi düşünen bir zihniyet..GS nin genç oyuncularını 250 bin dolar kend icebimden vereyim getireyim BJK ye onların böyle olmasına içim sinmiyor diyorsun...sen 250 bine onların bonservsini almıyorsun kiralıyorsun..sonra alıp bu gençleri pişireceksin..pişmesini bekliceksin..en azından süperlig deneyimini kendinde yaşatacaksın...sonra tutup GS ye vereceksin geri..al kardeşim oyuncun hazır artık diyeceksin....ya bırak böyle saçmalık olur mu ??? işte siniz gibi zihniye tyüzünden bunun teklifini yapabilecek kadar cesaret kazandılar bu insanlar....eskiden anadolu klüplerine yollanırdı alın kardşeim pişirin size de faydası olur bize de delerdi...şimdi bu teklif BJK ye yapılır oldu.... |
|
| |