Aç Gözünü Bakma Şaşı, Karıştırmaya Çalışıyorlar Beşiktaş'ı | | merhaba arkadaşlar
Son yıllarda uzerimize oynanan oyunların bi benzeri daha gercekleştirilmekte son gunlerde.Başta fotomaç ve fanatik olmak uzere beşiktaşı karıştırmaya calışmaya başladı medya ve ne yazık ki bizde hemen gaza geldik.
Hepimiz inanmaya başlamışken takıma,adaptasyon eksikliği ortadan kalkmışken,mevkisini kabul edebilmişken bazı oyuncular yine takımı karıştırmayı başardılar.DEL BOSQUE de bu şekilde yollanmıştı,lucescuda bu şekilde istifaya zorlanmıştı.şimdi lucescunun gelmesini istiyoruz..hergun yeni bi teknik direktor ismi çıkıyor karsımıza..ertugrul saglam,ersun yanal,samet aybaba,ziya doğan,mircea lucescu...brezilyalılarımızda donmiycekmiş..lutfen inanmayın arkadaslar bu haberlere ve kenetlenmeye devam edin.biliyorum cogunuz tigana gitmeli falan yazıcaksınız şimdi eger hayırlıysa inşallah gider ama bence hiç hayırlısı olmayacak bu..lucescu kendi takımını kurucak tigananın uzerinde durdugu genclere yazık olacak eger yollıycaktıysak tiganayı neden suana kadar bekledik ozaman arkadaslar ?Bence kıldan kopru uzerinde yonetim suanda ve vermesi gereken karar cok kritik..gelecegin takımı için tigana kalmalı ve doldurusa gelmeyelim diyorum.bu medya aziz in oyuncagı unutmayın tek istedikleri fenerbahcenin şampiyonlugu..super kupayı aldığımızda r.carlos fenerde diye başlık atmışlardı..anlayalım artık bazı şeyleri ve bari biz takımımızın arkasında duralım.tigana nın yalanladığı o haberden sonra hala aramızda fenerbahçe fanatiği olan medyaya inananlarda az değil ne yazık ki..Tiganaya değil Beşiktaş teknik direktorune sahip çıkalım
__________________ Dipsiz gözyaşLarında ara sen beni
mutLuLuk oLan yere bakma biLe
Aşkın olduğu yerdeyim
siyah beyaza donatmışım ömrümü
uykularımda ismini sayıklarken ağlıyorum ben
özleminden..
hasretinden..
sensizlikten..
Konu KEREM tarafından (24-12-2006 Saat 18:49 ) değiştirilmiştir..
|