Tekil Mesaj gösterimi
Alt 27-04-2006, 02:58   #1
bjkemre06
 
bjkemre06 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Kaka eziklerle antepin kapısıdan dönmüş zamanında

Ah Kaka vah kaka

Fenerbahçe'yi San Siro'da yıkan Kaka'yı kimse tanımazken 3 yıl önce keşfeden Özcan Kızıltan'ın raporu dikkate alınmamış ve Simao transfer edilmişti.

Yıl 2002. Ocak ayının başları. Fenerbahçe adına Özcan Kızıltan ve Ömer Kaner, futbolcu bakmak adına Brezilya'ya gidiyor. İki teknik adam 1 ay kadar samba diyarında kalıp izledikleri futbolcularla ilgili bir rapor hazırlıyorlar. Bu raporu Başkan Aziz Yıldırım'a sunan ikiliden Özcan Kızıltan, bir isim üzerinde özellikle duruyor. Ricardo Izecson dos Santos Leite ya da kullandığı adıyla Kaka. Kızıltan, Yıldırım'a, "Fiyatı 6 milyon dolar. Ancak birkaç yıl sonra inanılmaz paraya satarız" diyor. Ama o günkü ortamda Fenerbahçe yönetimi, "Bize hemen oynayacak kaliteli oyuncu lazım" diyerek 34 yaşındaki Simao'da karar kılıyor.

GAZİANTEP DE REDDETTİ
2003 Ağustos ayında Sao Paulo, Kaka'yı 4 yıllığına 8.2 milyon dolara Milan'a satıyor. İşte o Kaka, önceki gece San Siro'da Milan formasıyla Fenerbahçe'yi yıkan adam oldu. Brezilyalı futbolcunun değeri 30 milyon Euro olarak telaffuz ediliyor. Nurullah Sağlam'ın da Kaka'yı genç takımda keşfettiği ama Gaziantepspor Başkanı Celal Doğan'ı ikna edemediği öğrenildi. Özcan Kızıltan'ın 2002 raporunda adı geçen Sambacı yıldızlar şunlar: Belletti (Barcelona), Mancini (Roma), Kleberson (Beşiktaş), Diego (Porto), Robinho (R. Madrid), Simplicio (Parma), Cris (Lyon).
__________________
BEŞİKTAŞ olunmaz BEŞİKTAŞ doğulur!!!

███████████████████████
BEŞİKTAŞ 1903
███████████████████████
bjkemre06 Ofline