Tekil Mesaj gösterimi
Alt 24-12-2006, 21:18   #4
iLHAN-MANSiZ
Guest

iLHAN-MANSiZ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Alıntı:
eagles_03_bjk´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
neden lucescunun arkasında durulmalı dediğini ben bilemem,sahsın kendisine sormak lazım. zaten bende bu yorumuna hiçbir anlam veremediğim için ukraynaya git arkasında dur dedim.

bu arada ukrayna ya git arkasında dur ile fransa vatandası ol arasında çok büyük bir fark var. ikisini kıyas bile edemeyiz. zaten ben lafına alınmıs değilim, sölediğinde ciddi olmadıgını yukarıdaki yorumundan anlayabiliyorum. neyse kimseyi kırmak,rencide etmek,saygısızca suçlamak haddimiz değil. konumuzda bu değil zaten,fazla uzatıp konu dışına taşmaya gerek yok kardes.
o neden arkasında durulacka bir hoca varsa Lucescudur dedi biliyormusun ?? Lucescunun bize verdikleri , BJK takımını taşıdığı şampiyonluk , çıkardığı uefa da çeyrek final , yeni gelmesine rahmen sistem oturtması ve bu sistemle çok başarılı olması..yanlışını görmesi ve bu yanlışından hemen döndüğü için Lucescunun arkasında dururum dedi...herkeze hocalık dersi verdiği için ,Lucescunun gönderilmesi hata olduğunu bildiği için Lucescu gibi bir hocanın arkasında dururm dedi...şimdi BJK sevgim Lucescu sevgimden daha az onun için shaktar'ı destekliyorum demedi...olayı anlamıyorsunuz işte bu denli sürükleniyor...