Tekil Mesaj gösterimi
Alt 24-12-2006, 21:46   #81
eagles_03_bjk

eagles_03_bjk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Alıntı:
iLHAN-MANSiZ´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
ayıca arkadaşım araya girme gibi bir niyetim yok da...bu arkadaşımız eyer eskiden böyle diyorsa şimdi böyle düşünüyorsa onu ben anlından öperim...nedne mi ???? işte körü körüne bir inat için , bu olayı tükürdüğünü yalamak görmediği için ve fikrini değiştirip bunu da utanmadan çekinmeden yazdığı için bu adamı tebrik ederim..anlından da öperim....bana kalırsa tiganayı destekleyen birçok arkadaş eski söylediklerini unutmayıp bu olayı tükürdüğünü yalamak gibi gördükleri için gerçek düşüncelerinden uzak yazılar yazıyorlar diye düşünüyorum....
burda yanlıs düşünüyosun. baskasının avukatlıgını yapmak gibi bi niyetim olmadıgı için kendi adıma konusuyorum. sahsen ben gecen sene 30 puan gerideykende destek veriyordum şimdi de veriyorum. olay inat ve tükürdüğünü yalamak değil bunu göz önünde bulundurun ve yanlıs yorum yapmayın. bizim verdiğimiz destege saygı duyun ve olayı baska yerlere çekmeyin. olur da tigana basarılı olur ve takım rayına oturursa ve dişliler takır takır çalışmaya başlarsa o zaman inadı kim yapıyor çok net belli olacak.!!
eagles_03_bjk Ofline   Alıntı ile Cevapla