24-12-2006, 22:37
|
#62 |
| Guest | Alıntı: KEREM´isimli üyeden Alıntı
bilmem hatırlar mısın? ligin ilk haftasıydı sanırım 3-1 yenmiştik galiba.o gun kadrolar açıklanırken lucescu yeni transferlerlerle başlamamasının sebebini şampiyon olan takıma ihanettir bu diye ozetlemişti.ben bu goruse karsı cıkıyodum anlıycagın.bence hakeden giymeli o formayı zaten ahmed hassan sonradan oyuna girip 2 gol atmıştı hatırladığım kadarıyla.okan koç ise cok sorunlu bir oyuncuydu ama açık yureklilikle cevaplamanı beklediğim bir soru var sence o g.birliğindeki okan koç suanda beşiktaşa gelseydi tigana onu ne hale getirirdi? | Okan Koç'un bencede çok yetenekli bir oyuncuydu...yani şuan banko oynayabilirdi takımda...ama bildiğim kadarı ile tigana da problemli oyuncuları sevmiyor.... açıklaması evet öyleydi..nedense bende doğru buldum o açıklamayı..çünkü ya şöyle bir durum var elinde şampiyon kadro var neden bozasın..?? zamanı geldikçe yeni transferlerini de o takıma soktu ve yerlerini buldurdu...yaptığı bana doğru geldi..sonuçta saha içinde birbirini tanıyan oyunculara yer verdi...ve yeni transferlerinin de onlara alışması için biraz bekledi... |
|
| |