Tekil Mesaj gösterimi
Alt 24-12-2006, 22:37   #62
iLHAN-MANSiZ
Guest

iLHAN-MANSiZ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Alıntı:
KEREM´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
bilmem hatırlar mısın? ligin ilk haftasıydı sanırım 3-1 yenmiştik galiba.o gun kadrolar açıklanırken lucescu yeni transferlerlerle başlamamasının sebebini şampiyon olan takıma ihanettir bu diye ozetlemişti.ben bu goruse karsı cıkıyodum anlıycagın.bence hakeden giymeli o formayı zaten ahmed hassan sonradan oyuna girip 2 gol atmıştı hatırladığım kadarıyla.okan koç ise cok sorunlu bir oyuncuydu ama açık yureklilikle cevaplamanı beklediğim bir soru var sence o g.birliğindeki okan koç suanda beşiktaşa gelseydi tigana onu ne hale getirirdi?
Okan Koç'un bencede çok yetenekli bir oyuncuydu...yani şuan banko oynayabilirdi takımda...ama bildiğim kadarı ile tigana da problemli oyuncuları sevmiyor.... açıklaması evet öyleydi..nedense bende doğru buldum o açıklamayı..çünkü ya şöyle bir durum var elinde şampiyon kadro var neden bozasın..?? zamanı geldikçe yeni transferlerini de o takıma soktu ve yerlerini buldurdu...yaptığı bana doğru geldi..sonuçta saha içinde birbirini tanıyan oyunculara yer verdi...ve yeni transferlerinin de onlara alışması için biraz bekledi...