Alıntı:
iLHAN-MANSiZ´isimli üyeden Alıntı
şimdi kerem kimi kesecekti G.Zan'ı sahaya sürecekti ??? yada kimi kesecekti Kaloğlu oynayacaktı...hem kaloğlu oynamadı mı oynadı..oynadığında ne yapabildi ??? o zaman en flaş isim S.Kaloğluydu ama o anadolu klüplerinin yıldız oyuncusu...ya şimdi Okan Koç'un yada Ahmed Hassan'ın yetenekleri daha fazla olabilir ama sistem gereği ve işleyen bir takım var..takır takır gidiyor..açıkçası böyle bir kumar oynamak aptallık olur...anca adam sakatlandığında sahaya sürer... |
abi napıcaktı biliyo musun?i.akın ı nasıl aldık aynı donem kiralık olarak altayda oynattık onlarada aynı seyi yapıcaktı.sinanı oynatmayıp oynatmayıp 1-0 yenildiğimiz trabzon maçında timsahların onune atar gibi oynatmayacaktı.yada o takıma ozaman bişeyler kazandırabilecek oyuncu alıcaktı o.koç ve a.hassan haricinde"ilk 11 i zorlayacak adam"alacaktı. kardeşim halı saha maçım var benim yavaş yavaş giyiniyim ben.sırf seni kırmamak için 1 saat daha durdum nette ders çalışmadım ozelden sana msn i mi de yollarım konusuruz uzun uzun kendine cok iyi bak senle fikir paylaşmak guzeldi iyi akşamlar