Tekil Mesaj gösterimi
Alt 25-12-2006, 00:14   #9
themadpol

themadpol - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Alıntı:
sheva24´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
tüm bjk li kardeşlerime soruyorum bu samet aybabanın başında olduğu takımlarda beşiktasımıza yaptığı hakaretleri ve ezikler ile şaibeye yattığı maçları unutanınız var mı?
bu adamın beşiktaş camiasına yaptığı hizmetlerin senden çok olduğu kesindir. ne yaptı bu adam bu kadar ağır eleştiri alacak kadar. ya birde savunulan tiganaya felan bak. hergün kulübü aşağılayıcı laflar ediyor ama ona çıt yok. tabi bu adamın tek suçu türk olmak. Adı Samet soyadı morinho olsa idi iyi olurdu ama değilmi. ne yapsaydı adam başka takım çalıştırıken ya ben beşiktaşın ekmeğini yedim şu maçı onlara veriyimmi deseydi. nasıl hoca olacaktı bu adam ozaman. ne anlamı kalacaktı ozaman bjk değerlerinin. siz ne derseniz deyin samet bu takımın başına elbet bir gün geçecek ve inönü stadında siz onu sevmeyenleri ve biz beşiktaşa emeği geçenleri asla unutmayanlara kendini ayakta alkışlatacaktır. buna adım kadarda eminim. nedir bu yabancı hayranlığı anlamıyorum. bizimkilerin neyi eksik onlardan. Sana soruyorum bugüne kadar hangi yabancı antrenör büyük başarılar yaşattı. Türkiye şampiyonluğundan başka. Ben türkiye şampiyonluğunu başarı saymıyorum artık. ne olacakki ligde 50 defada daha şampiyon olsan.
bana getirirmisin avrupadan bir kupa ben onu başarı sayarım. Benim için türkiyede bu zamana kadar çalışmış yerli veya yabancı antrenör Fatih Terimdir. öyle yada böyle türkiyeye bir avrupa kupası getirmiştir.
saygılarımla
themadpol Ofline   Alıntı ile Cevapla