Tekil Mesaj gösterimi
Alt 25-12-2006, 03:22   #1
iLHAN-MANSiZ
Guest
 
iLHAN-MANSiZ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Arrow Capello şampiyonluğa inanıyor..!!!

La Liga'da liderin beş puan gerisinde üçüncülük koltuğunda oturan Real Madrid'in başarılı İtalyan Teknik Direktörü Fabio Capello, Galacticos'un bu sezon için ligde şampiyonluğa ulaşabileceğine inandığını belirtti. Real Madrid geçen sezon devre arasına liderin 11 puan gerisinde 5. olarak girebilmişti.


Capello inanıyor; “Başarabiliriz”..

Real Madrid’in İtalyan teknik direktörü Fabio Capello, La Liga şampiyonluğu için ümidini koruduğunu belirtti. Lider Sevilla’nın 5, son şampiyon Barcelona’nın da maç fazlasıyla 2 puan geriside bulunan Real Madrid’te Capello takımına güvendiğini belirtti.

Marca gazetesine konuşan İtalyan teknik adam “Birkaç puan geride olmamıza rağmen iyi bir sezon geçirdiğimizi düşünüyorum. Barcelona, Sevilla ve Valencia’yla oynadığımız maçlardan sonra şampiyonluğa ulaşabilecek bir takıma sahip olduğuma inanıyorum” dedi.

La Liga’da dört senedir şampiyon olamayan Galacticos geçen sezon da ikinci olabilmişti. Real Marid geçen sene devra arasına liderin 11 puan gerisinde beşinci olarak girmişti.

Ocak ara transfer sezonu için şimdiden üç oyuncuyla anlaşan Capello’nun başı sezonun ikinci yarısında kadro kurarken ağrıyacak gibi. Berizlyalı defans oyuncusu Marcelo, Arjantinliler Gago ve Higuain ikinci yarıda Capello’nun kadrosuna dahil olacak genç yetenekler. Yeni oyuncuları hakkında bir yorum yapan Fabio Capello “Geleceği parlak yeteneklere sahipler, takıma büyük katkıları olacak. Eğer gelişleri kadro kurmak konusunda başımı ağrıtacaksa, böyle başağrısına razıyım. Eğer bu bir sorunsa çözecek olan da benim” dedi.

kaynak : http://www.ajansspor.com/haber/163677
  Alıntı ile Cevapla