Tekil Mesaj gösterimi
Alt 25-12-2006, 08:31   #1
imparator
Guest
 
imparator - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Kritik zirve yarın

Click the image to open in full size.Click the image to open in full size.Click the image to open in full size.Click the image to open in full size.
Kritik zirve yarın

Fransız çalıştırıcı özür dilerse sezon sonuna kadar kalacak. Aksi takdirde ya tazminatı konusunda orta yol bulunacak ya da sözleşmesi tek taraflı olarak feshedilecek. Lucescu, Mustafa Denizli ve Samet Aybaba ise gelişmeleri yakından takip ediyor.



Her şey ona bağlı
Beşiktaş'ta sıcak saatler yaşanıyor... Tigana'nın gündeme bomba gibi düşen açıklamalarından sonra Fransız hocaya ihtarname çeken yönem, yarın yapacağı toplantıda son kararını verecek. Siyah-Beyazlı yönetimin Tigana'yı pişman olup özür dilemesi durumunda affedeceği öğrenildi. Ancak tecrübeli teknik adam geri adım atmazsa önce 3 milyon euroluk sözleşme teminatı konusunda orta yol bulunacak ve tatlı bir şekilde yolların ayrılmsına bakılacak.

Lucescu hayal gibi
Fransız çalıştırıcı buna da yanaşmazsa İş Kanunu'nun 25. maddesine dayanılarak sözleşmenin tek taraflı feshedilmesi gündeme gelecek. Tigana'nın bunu da kabul etmemesi durumunda son çare olarak FIFA'ya kadar gidilecek. Bu arada Yıldırım Demirören'in ısrarla istediği Mircea Lucescu'nun Shakhtar Donetsk'in bırakmaması nedeniyle devre arasında gelmesinin çok zor olduğu belirlenirken yerli hocalar arasında Mustafa Denizli'nin Samet Aybaba'ya göre bir adım önde olduğu öğrenildi.



Kaynak:Takvim
  Alıntı ile Cevapla