Tekil Mesaj gösterimi
Alt 25-12-2006, 08:43   #1
imparator
Guest
 
imparator - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Yumruğunu vur artık Demirören

Yumruğunu vur artık Demirören

Beşiktaş’ın efsane başkanı Süleyman Seba FANATİK’e konuştu: “Yaşananlar beni çok üzüyor. Çünkü sorunlar aile içinde çözülmüyor. Bu durum, Beşiktaş’a hiç yakışmıyor...” “Jean Tigana, oyuncularını şikayet ediyor. Böyle şey olur mu? Başkan Yıldırım’a söyledim, ‘duruma müdahale et’ dedim...” 25.12.2006

Soğuk bir Aralık günü... Akaretler yokuşunu tırmanıyoruz ağır adımlarla... Saatler 11.00’i gösterirken evinin önündeyiz. Gazeteler ve televizyonda bulunmayı hiç sevmez aslında. Ancak kıramıyor bizi. Çünkü Beşiktaş, tam 6 yıldır onsuz ve son günlerde yaşananlar gerçekten de camia adına üzüntü verici. O, Süleyman Seba. Kara Kartallar’ın efsane başkanı. İşte onun ağzından Beşiktaş, Tigana ve Türk Futbolu’nun dünü, bugünü, yarını...

Beşiktaş’ın durumu tabii ki beni çok üzüyor. Ama yapacak bir şey yok. Çalışmak gerek. Çünkü futbol bu. Her zaman şampiyon olamazsınız, bu durumu sindireceksiniz. Sonuçta her sezon bir takım şampiyon oluyor. Bakın İspanya’ya... Real Madrid hep öndeydi. Şimdi moda Barcelona. Fakat Barcelona da şimdi Sevilla’nın gerisinde.

Gelişmeler iç açıcı değil. Sürtüşmeler hep dışarı yansıtıldı. Tigana’nın futbolcularla sorunu varsa içeride çözecek. Bir teknik adamın oyuncularını şikayet etmesi etik değil. Bu görüntü Beşiktaş’a yakışmıyor. Futbolcular haklı mı? Bence değil. Çünkü önce formanın hakkını verecekler, sonra bu konuları dışarı sızdırmayacaklar.

Benim başkan olduğum zamanlarda böyle şeyler yoktu. Zaten o dönemler futbol da zevk için oynanırdı. Şimdi bakıyoruz ki, her alanda olduğu gibi futbolda da korkunç bir yozlaşma var. Hiçbir alanda otorite kalmadı. Kimse kimseyi dinlemiyor. Ben bir şeyler yapmak istiyorum; Özhan Canaydın, Aziz Yıldırım ve Yıldırım Demirören ile görüşüyorum.

Demirören de gidişattan memnun değil. Takımın o kadar borcu var. Herkes bir şeyler söylüyor. Ben, destek vermeye çalıştım, hatta uyardım. ‘Artık başkan olarak yumruğunu masaya vurmalısın’ dedim. Çünkü Beşiktaş’ın bir an önce toparlanması gerekiyor. Aslında Türkiye’de güzel şeyler de yaşanıyor, ama kötülükler o kadar çok ki...

Skor için Beşiktaş,
izlemek için Barça
“Türkiye’deki maçları artık seyretmiyorum. Bazen Beşiktaş’taki skor için TV’yi açıyorum. Berabere ise hemen kapatıyorum. Spor yozlaştı, doktor da 6-7 yıl önce stresten uzak durmamı tavsiye etmişti. Yabancı ülkelerdeki karşılaşmaları izliyorum. Favorim Barcelona, bayılıyorum onlara. Sadece Ronaldinho değil olay, onlar gerçek bir takım çünkü.”

Mehmet DEMİRCAN
Serdar DİNÇBAYLI



Kaynak:Fanatik
Click the image to open in full size.Click the image to open in full size.Click the image to open in full size.Click the image to open in full size.Click the image to open in full size.Click the image to open in full size.Click the image to open in full size.Click the image to open in full size.
  Alıntı ile Cevapla