Tekil Mesaj gösterimi
Alt 25-12-2006, 09:53   #1
özgür_1903
Kıdemli Kartal
 
özgür_1903 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
MÖSYÖ KÜRDAN! - Kazım KANAT

Beşiktaş’ın önündeki çok ciddi sorun, taraftarın pek umurunda değil. Ama yönetimin karar verme yetkisini bir kez daha düşündüren konu şu; Demirören Del Bosque’yi gönderdi. Ama fatura 12 milyon dolar. Şimdi de Jean Tigana’yı gönderirsen fatura bu kez 8 milyon dolar. Yani iki antrenörü kovmanın faturası 20 milyon dolar. Hadi bizim evladımız denilen Rıza Çalımbay’a verilen parayı yazmıyorum. O bizim çocuğumuz diye kazık bile atıldı. Peki konu şu; Tigana ne olacak?

Benim sorum şu; Tigana yalan söylüyorsa derhal kovulsun. Tigana yalan söylemiyorsa da derhal kovulsun. Çünkü: İki noktanın çıkmış noktası bir. O da şu; Beşiktaş Başkanı Sayın Yıldırım Demirören kongreye, itibarı sarsılmış bir konumda giriyor. Düşünebiliyormusunuz; Beşiktaş’ın bir çalışan personeli, Beşiktaşlıların Başkanı Sayın Demirören’i gazete sayfalarında rezil edecek. Futbolcularımın parası verilmedi. Benim param verilmedi. Motive olamadık.. Gibi laflar edecek.

Bakınız; Tigana istediği oyuncuları aldırdı. Bahane yok. Görevini iyi yapacak. Peki ne olacak? Lafın başına tekrar gelelim. Ya şimdi Tigana’yı kovarsınız ya da! Ya da derken şunu söylüyorum: Tigana ile Beşiktaş yönetimin arasında ipler koptu. Belki Tigana oyuncularının gözünde kahraman oldu ama yönetimin gözünde değeri şuan sıfır. Peki bir kez daha yazayım. Peki ne olacak? Olacağı şu: Beşiktaş yabancı bir antrenör getiremez. Beşiktaş kendi içinden evlatlarını göreve çağıracak. Belki de bu Beşiktaş’ın yeniden yapılanması olacak.

Ama… Israrla şunu yazıyorum: Tamam, Tigana yanlış yaptı ama söyledikleri doğru. Beşiktaş personeli aylardır maaş alamıyor. Basketbolda 5 aydır para yok o harika takım dağıldı gitti. Voleybol, hentbol tam 5 aydır maaş bile alamıyor. Bu korkunç olayın geldiği nokta şu: Beşiktaş’ta para bitti. Oysa Beşiktaş’ın 3 yıllık geliri 150 milyon lira. Beşiktaş’ın 3 yıllık gideri de 100 milyon civarında. Borç ise 100 milyon dolar. Beşiktaş bu sorunu nasıl çözer. Önemli olan nokta bu… Yani Beşiktaş’ta çöpe atılan 100 milyon dolar kimlere ve nasıl gitti? Bunu da kongre soracak.

Ya sormazsa?
Hani diyorum şu Yuvacık barajı skandalı var ya..
Beşiktaş ta aynen o baraj gibi soruşturulmalı.
Başka çare yok?
__________________
iLk ÇıĞLıĞıM SoN NeFeSiM TeK AşKıM BEŞİKTAŞ'ım....
HeRşEyİn BiR sOnU vAr AmA BEŞİKTAŞ SeVgİsİnİn AsLa...!
özgür_1903 Ofline   Alıntı ile Cevapla