Tekil Mesaj gösterimi
Alt 25-12-2006, 10:16   #4
özgür_1903
Kıdemli Kartal
 
özgür_1903 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 

Tazminat mı istiyor?Click the image to open in full size. Click the image to open in full size.Beşiktaş Başkanı Yıldırım Demirören’den imalı Tigana yorumu: Tigana krizini değerlendiren Demirören’in “Basında çıkan sözlerini inkar ediyor. Ama ateş olmayan yerden duman çıkmaz. Kendini kovdurmak mı istiyor?” dediği öğrenildi
Click the image to open in full size.
25.12.2006
Ligin devre arasına hem saha sonuçları, hem de Tigana’nın tatile çıkmadan önce yaptığı açıklamalarla huzursuz giren Beşiktaş’ta yönetim kriz toplantıları yapıyor. Tigana’nın G.Birliği maçı sonrası söylediği sözleri değerlendiren başkan Yıldırım Demirören’in, takımda Fransız hocanın dediği gibi para sorununun kesinlikle olmadığını belirtirken yakın çevresine “Belki de tazminatını almak için böyle sözler sarfediyor” dediği öne sürüldü.

Bayram ve yılbaşı tatili için Antalya’ya giden başkan Demirören’in İstanbul’dan ayrılmadan önce ikinci başkan Murat Aksu, genel sekreter Kenan Öner ve bazı kongre üyeleri ile yaptığı görüşmede Fransız hocanın açıklamalarına yine tepki gösterdiği belirtildi.

‘SORUNUMUZ YOK’
Demirören'in “Tigana bize bu sözleri söylemediğini ifade ediyor. Ama bu kadar da iddialı haberlerin yazılacağına inanmıyorum. Ateş olmayan yerden duman çıkmaz. Yoksa Tigana, kendini kovdurup para mı almak istiyor? Bunun başka açıklaması yok. Beşiktaş diğer kulüplere göre maddi yönden en sorunsuz kulüptür. Şu anda bekleyen alacaklar olabilir ama burada kimsenin parası kalmamıştır, kalmaz da. Bunu Tigana’nın da biliyor olması gerekir” dediği öğrenildi.

KERHEN DEVAM EDİLECEK
Tigana ile köprüleri atmaya doğru yol alan siyah-beyazlı yönetimin, eski teknik direktör Lucescu’nun devre arasında gelmek istememesi nedeniyle mecburiyetten dolayı Fransız hoca ile sezon sonuna kadar devam edeceği ve önümüzdeki yılın alacağı olan 2.3 milyon Euro’luk için pazarlık yapıp yolların ayrılacağı ifade edildi. Yöneticilerin de sezon sonuna kadar sürecek olan zoraki beraberlik döneminde Tigana ile araya mesafe konulmasını istediği ve sorunların genel olarak menajer Ali Gültiken aracılığıyla giderilmesini istedikleri belirtildi.

Haber: KARTAL YİĞİT
__________________
iLk ÇıĞLıĞıM SoN NeFeSiM TeK AşKıM BEŞİKTAŞ'ım....
HeRşEyİn BiR sOnU vAr AmA BEŞİKTAŞ SeVgİsİnİn AsLa...!
özgür_1903 Ofline   Alıntı ile Cevapla