Tekil Mesaj gösterimi
Alt 25-12-2006, 14:02   #1
AyTeK54
Forumun Basketçisi
 
AyTeK54 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Delgado'dan Tigana'ya destek

Son günlerde Beşiktaş’ta yaşanan tartışmalara siyah-beyazlı takımın Arjantinli yıldızı Delgado da katıldı. Tigana’nın yönetim hakkında verdiği demeçlerin ardından iki taraf arasında yaşanan polemiklere üzüldüğünü söyleyen Delgado şöyle devam etti

Click the image to open in full size.
, "Tigana Beşiktaş için çok büyük bir kazanç. Onun gönderilmesi bence çok büyük bir hata olur" diye konuştu. Tigana'nın takım içinde sistemi oturttuğunu ve Beşiktaş'ı ikinci yarı bambaşka bir dönemin beklediğini vurgulayan Delgado, "Takım iyiye gidiyor. Her şey düzelmeye başlamışken Tigana'nın gönderilmesini düşünmek bile hata olur" diye konuştu.

"Teknik adam değişikliği intihar olur"
Beşiktaş'ın yeni bir takım olduğunu ifade eden Delgado, "Bu kadar yeni oyunculardan kurulu bir kadronun bir anda başarılı olması beklenemez. Şu anda takımda herkes birbirine alıştı, güzel günler yakında. Taraftarımızla bütünleştik. Bu kadar olumlu havanın olduğu bir ortamda teknik adam değişikliği intihar olur. Takımın bütün planları alt üst olur. Yeni bir antrenör her şeye sıfırdan başlayacak. Bu da Beşiktaş için büyük bir zaman kaybına sebep olacak. Oysa ligde her şey bitmedi, şampiyonluk çok uzağımızda değil. Takımdaki bir değişiklik futbolcuların da huzurunu kaçırır" şeklinde konuştu.

(Türkiye)
__________________
вιzє єğℓєηмєуι уαηℓış öğяєттιℓєя çüηкü σηℓαя нιç "ραѕ¢αℓ ησυмα" ιℓє ∂ιѕ¢σуα gιтмє∂ιℓєя...
AyTeK54 Ofline   Alıntı ile Cevapla