Tekil Mesaj gösterimi
Alt 25-12-2006, 14:02   #1
ferro1903
Banned
 
ferro1903 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Dikkat : Sibirya Soğukları Geliyor

Click the image to open in full size.

Yarından itibaren Türkiye dondurucu soğukların etkisi altına girecek. Kar kapıda... Hava, sıcaklığı 7 derece düşürecek. İstanbul'da kar yağışı bekleniyor. İşte 3 günlük hava raporu:

Salı gününden itibaren etkili olacak soğuk hava, sıcaklığı 7 derece düşürecek. Karadeniz'in iç kesimleri, İç Anadolu ve Doğu Anadolu'da kar yağışı bekleniyor. İstanbul, salı ve çarşamba günleri yağmur alıyor.
Hava sıcaklığı yarından itibaren Marmara, Karadeniz ve iç bölgelerde 7 derece azalacak. Perşembeye kadar en düşük gündüz sıcaklıkları İstanbul'da 6, Ankara'da 2, İzmir ve Trabzon'da 8, Antalya ve Adana'da 12, Erzurum'da -12, Diyarbakır'da 3 derece olacak. Gece sıcaklıkları ise İstanbul'da 1, İzmir ve Trabzon'da 2, Ankara'da -9, Antalya'da 6, Diyarbakır'da -9, Erzurum'da -25 ve Adana'da -3 derece...
YARIN Marmara'nın doğusu (İstanbul), Karadeniz'in kıyısı ve Güneydoğu Anadolu yağmur, Karadeniz'in iç kesimleri, İç Anadolu'nun kuzeyi ve Doğu Anadolu kar yağışı altında. Akdeniz ve Kıyı Ege parçalı bulutlu...
ÇARŞAMBA günü Marmara'nın doğusu (İstanbul), Batı ve Orta Karadeniz'in kıyısı karla karışık yağmur, Doğu Karadeniz'in kıyısı yağmur alıyor. Doğu Karadeniz'in iç kesimleri ile Hakkari-Van çevresinde kar yağışı bekleniyor.
PERŞEMBE günü hava açıyor. Orta ve Doğu Karadeniz'in kıyısında yağmur görülecek, Kıyı Ege ve Akdeniz az bulutlu, diğer bölgeler parçalı bulutlu... İç bölgelerde gökyüzü sisli..
MARMARA BÖLGESİNDE POYRAZ FIRTINASI İLE BİRLİKTE KAR YAĞIŞI BEKLENİYOR

Marmara Bölgesi pazartesi gecesinden itibaren Karadeniz üzerinden gelecek soğuk ve yağışlı havanın etkisine girecek.
Pazartesi gece saatlerinde yağmur olarak başlayacak yağışların Salı günü poyraz fırtınası ile birlikte hava sıcaklığındaki düşüşe paralel olarak kar yağışına dönüşeceği tahmin edilmektedir.
Yağışların özellikle Sakarya ,Kocaeli, Yalova, Bilecik, Bursa ve İstanbul'un kuzey ve doğusunda görüleceği beklenmektedir.
Hava sıcaklığı Salı gününden itibaren hissedilir derecede azalacak.(5-7 derece)
Kar yağışı ve fırtınanın Çarşamba gününden sonra etkisini kaybedeceği tahmin edilmektedir.
İstanbul da beklenen hava sıcaklıkları:
Salı günü :En düşük 0 En yüksek 3 derece
Çarşamba günü:En düşük -2 En yüksek 4 derece
UYARI
1) Salı günü başlayacak kar yağışının oluşturacağı olumsuzluklara karşı,
2) Salı-Çarşamba ve Perşembe günleri görülecek don ve buzlanma ile Salı ve Çarşamba günleri beklenen poyraz fırtınasına karşı (70-80 km) ilgililerin ve vatandaşların tedbirli ve dikkatli olmalar gerekmektedir.
__________________
Sponsorumuz İçin Tıklayınız

Forum Kurallari İçin Tıklayınız
ferro1903 Ofline   Alıntı ile Cevapla