Tekil Mesaj gösterimi
Alt 26-12-2006, 02:12   #3
MeTaLliCaBeneR
Banned

MeTaLliCaBeneR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

ben tarafsiz bir federasyon olduguna inanmiyorum , bu yil gs sampiyon olursa sasirmam ve dusunuyorum ki turkiyede ne federasyon ne mhk gorevlerini tam yerine getirmiyor,karsi takimi alkislasan ne olur alkislamasan ne olur sen sampiyon olunca karsi takim alkislamiyo seni bence onemsiz bi sey bu alkislama mevzusu sonucta burasi turkiye ingiltere degil southampton man united macini manchester kazandi southamptonlu taraftarlar takimlarini ligden dusmelerine uzulduler ama manchester united i alkisladilar ama orasi ingiltere arada ciddi farklar var...

bizim elimizde sihirli degenek yok hadi forumdan 40-50 kisi toplandik ne basaracaz sirf bizim yuzumuzden federasyon istifa mi edecek ceplerine haram parayi koymaktan mi vazgececek...bazi seyleri biz degistiremeyiz bunu kabul etmek lazim ...

Sike konusunda ise hepimiz sike yapiyoruz biz yaptik gs yapti fb yapti hicbirimiz anne sutu gibi temiz degiliz ama bu kirli federasyon sadece susmakla kaliyo italyada sampiyon olan juventusu devirebiliyolar ikinci lige tereddutsuz atabiliyolar hele bide o yil dunya kupasini almisken.

Turk futbolu yanlis yatirimlar sonucu geriye gidiyo turk futbolu medyasindan geri gidiyo ve en onemlisi cogu kulupte profesyonel yonetici yok sonra da Uefayi aliriz sampiyonlar liginden gruptan cikariz biz kimiz ya bi soralim kendimize cok yuksekten bakiyoruz.

Sadece bir nokta da cok tereddutluyum enteresan olan turkiyedeki taraftarlar kendi lehine verilen hatali hakem hatalarini konusmak istemiyo ama nezamanki alehine bi karar olunca kiyamet kopuyo yada hafta icinde febe ye penalti verdi hakem ayni pozisyon bize vermedi simdi bizim taraftar da kiyamet kopariyo penaltimiz verilmedi diye yoneticiler de oyle kimse takiminin oyunu degerlendirmiyo ve eger bu dusunce devam ederse ne dunya kupalari ne uefalar ne de intertoto lar aliriz sadece kendi ligimizde birbirimizi kandiririz okadar

saygilarimla....

Father into your hands
Why have you forsaken me,
In your eyes forsaken me,
In your thoughts forsaken me,
In your heart forsaken me ...
MeTaLliCaBeneR Ofline   Alıntı ile Cevapla