Alıntı: Jcole´isimli üyeden Alıntı
bravo, doğru tespit...
Bir de, neden şaibelerin TD'si konuşulmuyor??? Neden o yok gazetelerde???
Adam ŞL'den elendi, bizle aynı farka sahip ???
Medya niye onun üstüne gitmiyor, neden BJK ile uğraşıyor??
Tigana "sus" kararı almadı mı?? kaldı ki sanki onun ağzından her gün demeç var, adam mali'de!!!
Dibe vurmamızı bekliyorum, borcun 150 m$ ve takımın darmadağın olacağı zamanı bekliyorum artık. O zaman tüm bu asalaklar yok olacak, ve kendini küllerinden yaratacak Beşiktaş'ım, Kartal'ım doğacak...
Tüm taraftar ve yönetim, resmen gaflet,dalalet ve hıyanet içindeler!!! | Arkadaşım tespitlerin doğru sana sonuna kadar katılıyorum sanki tigana gidecek ve herşey güllük gülistanlık olacak aynen del bosqede, Rıza Çalımbayda olduğu gibi herkes gitsin diyor tamam gitsin peki gelen hoca 2 başrısız sonuç alınca ne olcak yıl sonu oda gidecek sonra yine yeni biri bırakın adam sezon sonunu getirsin iyisiyle kötüsüyle bu yılda bu takımdan bişey beklemeyelim inanın bana hoca değişsede değişen bir tek hoca olacak lucescu diyenlere de katılmıyorum biz lucescudan dah iyisini bulmak daha yukarılara gitmek için onu gönderdik ve istenen olmadı şimdi luce niye onu anlamadım bu takıma destek olmaktan ve sabretmekten başka çare yok heryıl 2 teknik adam değiştire değiştire anadolu takımlarına benzicez genç arkadaşların heycanını anlıyorum ama sabır işte başka yol yok...
__________________ Kudretin taraftarındır Renklerin onurundur En büyük silahın ise ahlakındır BEŞİKTAŞ SEN BİZİM HERŞEYİMİZSİN
Konu KaRaHaNLI tarafından (26-12-2006 Saat 11:09 ) değiştirilmiştir..
|