Tekil Mesaj gösterimi
Alt 26-12-2006, 20:22   #1
iLHAN-MANSiZ
Guest
 
iLHAN-MANSiZ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Arrow PSV'yi Feyenoord durdurdu !..

Hollanda'da liderlik koltuğunda en yakın takipçisinden dokuz puan önde oturan PSV Eindhoven 19. haftanın açılış maçında Feyenoord deplasmanında 1 puana razı oldu.. Zorlu rakibi ile 1-1 berabere kalan PSV'nin 12 haftalık galibiyet serisi de sona ermiş oldu..


Hollanda Ligi’nde dokuz puan farkla liderlik koltuğunda oturan PSV Eindhoven 19. haftanın açılış maçında Feyenoord Rotterdam deplasmanındaydı. Sahadan 1-1’lik beraberlikle ayrılan PSV ikinci AZ’yle arasındaki puan farkını maç fazlasıyla 10’a çıkardı. AZ Alkmaar ligde yarın FC Twente Enschede deplasmanına konuk olacak. 38 puanlı üçücü Ajax ise sahasında Roda’yı konuk edecek.

Lider karşılaşmanın 24. dakikasında kaptan Philip Cocu’yla öne geçti. 38’de Yunanlı Charisteas ilk yarının skorunu 1-1 olarak belirledi. İkinci yarıdaki karşılıklı ataklar gol getirmeyince taraflar sahadan 1-1’lik skorla birer puana razı olarak ayrıldılar.

Hollanda Ligi 19. haftasında bugün ayrıca Willem II Tilburg-Excelsior Rotterdam ve FC Groningen-Sparta Rotterdam maçları yapılacak.

Yarının programı ise;
Den Haag-RKC Waalwijk
FC Twente Enschede-AZ Alkmaar
FC Utrecht-Heracles Almelo
NAC Breda-Vitesse Arnhem
NEC Nijmegen-SC Heerenveen
Ajax Amsterdam-Roda Kerkrade

kaynak : http://www.ajansspor.com/haber/163861
  Alıntı ile Cevapla