Tekil Mesaj gösterimi
Alt 27-12-2006, 09:27   #8
imparator
Guest
 
imparator - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 

Beşiktaş’ı seçtim çünkü... Click the image to open in full size.Beşiktaş Cola Turka Bayan Basketbol Takımı’nın yeni Kartal’ı Lara Mandic’in gözü yükseklerde... 27.12.2006

Kariyeri boyunca hep iyi ve iddialı takımlarda oynadığını, Siyah-Beyazlı kulübü de bu nedenle tercih ettiğini belirten Sırp oyuncu, “Dışarıdan bakıldığı zaman genellikle sakin biri gibi görünürüm, fakat içimde fırtınalar kopar. Gelmeden önce Beşiktaş ile ilgili öğrendiğim konulardan birisi de taraftarının çok ateşli olduğuydu. Onların bana vereceği destek ile her geçen gün biraz daha iyi oynayacağıma eminim. Hep birlikte hem ligde, hem de Avrupa’da şampiyonluk yaşayabiliriz. Bu amaç doğrultusunda elimden gelen katkıyı yapacağımdan kimsenin kuşkusu olmasın” görüşünü belirtti.
Click the image to open in full size.



Kaynak:Fanatik
Click the image to open in full size.Click the image to open in full size.Click the image to open in full size.Click the image to open in full size.Click the image to open in full size.Click the image to open in full size.Click the image to open in full size.Click the image to open in full size.
  Alıntı ile Cevapla