Tekil Mesaj gösterimi
Alt 27-12-2006, 13:56   #67
themadpol
 
themadpol - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 

Kartal’ı uçurmak kolay
“Kendimi Beşiktaş Teknik Direktörlüğüne ilk kez bu kadar yakın hissediyorum” diyen Samet Aybaba, Fanatik’e konuştu: “Tandeme iyi bir yabancı alınır, her futbolcu da yerinde oynatılırsa, Kara Kartal bu sezon sonunda tüm kupaları kazanır” ... Samet Aybaba, Fanatik'ten Orhan yıldırım'a çarpıcı açıklamalar yaptı


'Beşiktaş terbiyem var'
Adı sık sık Beşiktaş teknik direktörlüğü için geçen Samet Aybaba, kurtuluş reçetesinin kendisinde olduğunu söyledi. Bugüne kadar ismi ne zaman gündeme gelse, birileri tarafından hakkında hep olumsuz görüşler belirtildiğini söyleyen Aybaba, "Aslı astarı olmayan laflar ürettiler. Bu nedenle hep geri planda kaldım. Oysa her bakımdan Beşiktaş terbiyesi ve duruşu olan biriyim. Camia ile hiç bir sorunum yok, olamaz da... İlk kez kendimi Beşiktaş'ın teknik direktörlüğüne bu kadar yakın hissediyorum" dedi.

'Bu işi ben çözerim'
Beşiktaş'ta sorunların büyük olmadığını, ancak bunların üstüne gidilmediği için ortaya karmaşık bir durumun çıktığını vurgulayan Samet Hoca, kurtuluş reçetesini ise şu şekilde dile getirdi: "Çözüm aslında çok kolay, ama üstüne gidilmesi gerekir. Bunu da ancak benim gibi, geçmişte Hami, Ümit Özat ve Fatih Tekke gibi isimleri takımdan göndermiş biri başarabilir. Tandeme iyi bir yabancı, takas yoluyla bir-iki de yerli oyuncu alınır ve en önemlisi herkesi kendi mevkiinde oynatırım."

'Para hiç önemli değil'
Tabii önce, kulüp içindeki sevgi ve saygı bağlarını yeniden sağlarım. Tüm bunları yapmadan önce, karşılıklı oturup konuşmak gerekir. Başkan Yıldırım Demirören'le, 'para hariç' Beşiktaş'ın ayağa kalkması için herşeyi konuşurum. Yanıma Gökhan'ı, Ulvi'yi ve moral olsun diye cezalı Mehmet'i de alırım. Sonra bu takımı kimse tutamaz. Hasta yatağından alır, dimdik ayağa kaldırırız ve tüm kupaları da alırız. Büyük emek veren Başkan da, rahat nefes alıp takımıyla gurur duyar."
Orhan YILDIRIM
themadpol Ofline   Alıntı ile Cevapla