Tekil Mesaj gösterimi
Alt 27-12-2006, 14:53   #1
OnuR
 
OnuR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Hem kendi, hem fiyatı küçük

Hem kendi, hem fiyatı küçük
Click the image to open in full size.

Minton Mobile Media Player MMP-3036, kare şeklindeki küçük boyutuyla zengin bir müzik dünyasının kapısını aralıyor. MMP-3036, SD kartıyla 2 GB’ta kadar çıkabilen hafızaya, ışıklı ekrana, radyoya, 30 radyo kanalı hafızaya alma imkanına, dijital ses kaydı ve eş zamanlı şarkı sözü gösterebilme özelliğine sahip. 5 farklı çalma modu ve 6 band ekolayzer fonksiyonu bulunan MMP-3036, kullanım kolaylığı sunan pratik ve şirin boyutu, kalitesi ve ekonomik yönüyle de dikkat çekiyor.

Elektronik ve bilişim dünyasına yönelik seçenekleriyle yaşam ve keyif kalitesini artırmaya odaklanan Minton, yeni bir MP3 çalarla, “müziksiz çıkmam” diyenlere farklı ve “kareli” bir alternatif sunuyor. “Mini müzik deposu” olarak tanımlanabilecek Minton Mobile Media Player MMP-3036, 256 MB’lık dahili hafızaya sahip. Bu hafıza, SD/MMC kart desteğiyle 2 GB’a kadar çıkarılabiliyor.

30 kanal hafızalı FM radyosu ise hızlı geçiş yapılabilecek geniş bir seçenek sunuyor. Radyodan ayrıca kayıt da yapılabiliyor. Işıklı LCD ekranı kullanımı kolay hale getirirken, eş zamanlı şarkı sözü görme imkanı, eğlenceli ve bilgilendirici özellikler olarak öne çıkıyor. Türkçe dahil 5 farklı dilde menü seçeneği bulunan MMP-3036, 5 farklı çalma modu ile 6 band ekolayzır fonksiyonu barındırıyor. Ayrıca 1,5 V’lık pille çalışabiliyor ve yüksek kalitede dijital ses kaydı da yapabiliyor. İki yıllık garantisi olan MMP-3036, Teknosa, Bimeks ve Migros gibi Türkiye’nin önde gelen perakende zincirlerinde 89 YTL’lik fiyatıyla satılıyor.

Hürriyet İnternet
__________________




Besiktas JK






.
OnuR Ofline   Alıntı ile Cevapla