Alıntı:
aslı_bjk´isimli üyeden Alıntı
bu ne cocuk oyuncağımı ya önce lucescu dendi o olmadı ertuğrul dendi..yok m.denizli dendi..
çocuk oyuncağımı bu ya anlamadım her önüne gelen beşiktaş teknik direktörü olamaz...yönetim buna engel olsun..samet aybaba ben beşiktaşı cok iyi yerlere getiririm falan filan diyor tamam ben de severim o adamı ama eğer böyle bir şey varsa yönetim açıklasın herkesin adı teknik direktör olarak gecti yani... |
Bunun yöntemi basit.Demirören çıkacak basının karşısına masaya yumruğunu vuracak diyecek ki: "Tigana ile 5 yıllık anlaşma yapıyorum.5 yıl içinde eğer Tigana'yı göndermeye kalkarsak 50 milyon euro da tazminat koyuyorum ki bizden sonrakiler de gönderemesinler ve istikrar sağlansın diye.Beşiktaş taraftarlarına da şunu söylüyorum.Bizden 2 sene başarı beklemesinler.Ama 2 sene sonra Türkiye'de ve Avrupa'da şok yaratacak bir ekip kuracağız.Bize sabredip destek versinler."
İşte bunu deseler bu taraftar desteğini verir.Ama her sene Avrupa'yı alacağız,kesin şampiyonuz derseniz bu taraftarın tepkileri normal olur.Bu Tigana'ya da ayıp oluyor.Elindeki kadro sanki Barcelona da hemen başarı bekliyorlar.Bu kadro şu anki Sevilla'nın temelleridir sadece.Ama dikkat edin.Sadece temelleri atıldı şu anda.Binanın yapımına 2 sene sonra başlayacağız.Ben Tigana'nın aynen bu şekilde düşündüğüne eminim ve bu yüzden işte hep İNADINA TİGANA diyorum.Çünkü biliyorum ki bu iki kelime Beşiktaş'ı gelecekte çok başarılara ulaştıracak...