Tekil Mesaj gösterimi
Alt 27-12-2006, 16:51   #74
aslı_bjk

aslı_bjk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Alıntı:
onurozgen´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Bunun yöntemi basit.Demirören çıkacak basının karşısına masaya yumruğunu vuracak diyecek ki: "Tigana ile 5 yıllık anlaşma yapıyorum.5 yıl içinde eğer Tigana'yı göndermeye kalkarsak 50 milyon euro da tazminat koyuyorum ki bizden sonrakiler de gönderemesinler ve istikrar sağlansın diye.Beşiktaş taraftarlarına da şunu söylüyorum.Bizden 2 sene başarı beklemesinler.Ama 2 sene sonra Türkiye'de ve Avrupa'da şok yaratacak bir ekip kuracağız.Bize sabredip destek versinler."
İşte bunu deseler bu taraftar desteğini verir.Ama her sene Avrupa'yı alacağız,kesin şampiyonuz derseniz bu taraftarın tepkileri normal olur.Bu Tigana'ya da ayıp oluyor.Elindeki kadro sanki Barcelona da hemen başarı bekliyorlar.Bu kadro şu anki Sevilla'nın temelleridir sadece.Ama dikkat edin.Sadece temelleri atıldı şu anda.Binanın yapımına 2 sene sonra başlayacağız.Ben Tigana'nın aynen bu şekilde düşündüğüne eminim ve bu yüzden işte hep İNADINA TİGANA diyorum.Çünkü biliyorum ki bu iki kelime Beşiktaş'ı gelecekte çok başarılara ulaştıracak...

evet haklısın öyle olmalı zaten...
eee peki burda suclu kim...yönetim...onlarda ne yaptıklarını bilmiyorlar..yanlışı yanlışla kapatmaya calışıyorlar...çok ama boş para harcayıp bizi ümitlendiriyorlar...sonra da şansızlıktı falandı filandı..2. yarı farklı olacak...gibi kip cümleleriyle bizi uyutabileceklerini zannediyorlar...tigananın taktiğini biliyoruz genclere yatırım ee mademki bize acıklama yapsınlar..
gercekten cok haklısın katılıyorum..
aslı_bjk Ofline   Alıntı ile Cevapla