Alıntı:
onurozgen´isimli üyeden Alıntı
Bunun yöntemi basit.Demirören çıkacak basının karşısına masaya yumruğunu vuracak diyecek ki: "Tigana ile 5 yıllık anlaşma yapıyorum.5 yıl içinde eğer Tigana'yı göndermeye kalkarsak 50 milyon euro da tazminat koyuyorum ki bizden sonrakiler de gönderemesinler ve istikrar sağlansın diye.Beşiktaş taraftarlarına da şunu söylüyorum.Bizden 2 sene başarı beklemesinler.Ama 2 sene sonra Türkiye'de ve Avrupa'da şok yaratacak bir ekip kuracağız.Bize sabredip destek versinler."......
.Ben Tigana'nın aynen bu şekilde düşündüğüne eminim ve bu yüzden işte hep İNADINA TİGANA diyorum.Çünkü biliyorum ki bu iki kelime Beşiktaş'ı gelecekte çok başarılara ulaştıracak... |
Diyelimki Tiganaya 5 yıl kontrat yaptı ve o abarttığın örnekteki gibi tazmninat maddeside koyduk.
2 sende sabrettik ve her türlü başarısızlığına katlandık.
3 senesinde ve sonrasında başarılı olacağımızın garantisi ne olacak.1 sene de sistem oturtamayan ve oyuncuları gerçek mevkilerinde verimli oyanatamayan birinin 3 .senesi sonrasındada başarısız olursa,nasıl kovacaksınız.(Malum hayli tazminat )
Bu işler inatla yürümez.
Tigananın şu ana kadarki başarısızlığı ve sucu kendisi hariç hep başkalarına atmak olan birinin doğru adam olduğu nu nasıl kabul edebiliyorsunuz.
İstikrar için bir TD de elbette israr edilmeli,( bu işi yapabilecek hava vermesi şartı ile )
Fakat israr edilecek TD o değil.
Tigana ,çamur atma yeteneğinden başka bir şey gösteremedi ülkemizde