Tekil Mesaj gösterimi
Alt 28-12-2006, 00:51   #1
ferro1903
Banned
 
ferro1903 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Beşiktaş'a Talip Olurum

Click the image to open in full size.
Trabzonspor'dan ayrıldıktan sonra sürpriz bir şekilde Suudi Arabistan'ın Al-İttihad takımının başına geçen Vahid Halilhodziç'ten Beşiktaş'a mesaj var.


Zaman aracılığıyla Siyah-Beyazlı yönetime Paris'ten seslenen Boşnak teknik adam, "Umarım Tigana görevinin başında kalır. Ancak Tigana giderse Beşiktaş'a gelmeye hazırım." diye konuştu.

Uzun yıllar Fransa'da birlikte top koşturduğu Tigana ile çok yakın dost olduğunu hatırlatan Halilhodziç, Fransız çalıştırıcının sezon sonuna kadar Beşiktaş'ta kalmasının her iki tarafın menfaatine olduğunu söyledi. Siyah-Beyazlı yönetimin bir an önce Tigana ile tekrar masaya oturup karşılıklı güven tazelemesi gerektiğini vurgulayan tecrübeli çalıştırıcı, "Benim gönlüm Tigana'nın uzun yıllar Beşiktaş'ta görev yapmasından yana. Kendisi Avrupa çapında bir teknik adam. İkinci yarıda takımı toparlayacağına inanıyorum." dedi.

Beşiktaş'ın Tigana ile yollarını ayırması halinde göreve talip olduğunu belirten Halilhodziç, "Trabzonspor'da zor bir dönemde görev yaptım. Futboldan çok saha dışındaki birtakım olaylarla uğraşmak zorunda kaldık. Al-İttihad'la olan sözleşmem sona erdi. Eğer Beşiktaş'tan ciddi bir teklif alırsam bunu seve seve değerlendirebilirim. Türk futbolunu yakından tanımam Beşiktaş ve benim için önemli bir avantaj." şeklinde konuştu. Dünyanın en güzel şehirlerinden biri olarak gördüğü İstanbul'da çalışmanın kendisine büyük heyecan vereceğini kaydeden Boşnak çalıştırıcı sözlerini şöyle tamamladı: "İstanbul beni gerçekten büyülemişti. Dünyanın en çekişmeli derbi maçları burada oynanıyor. Şampiyonluğu hedefleyen takımlarda görev almak en büyük arzum."

Bu arada Beşiktaş yönetimi ile Tigana arasında yaşanan gerginliğin neticelenmesi için Başkan Yıldırım Demirören'in, Fransız teknik adamın tatilden dönmesini beklediği bildirildi. Tigana'yla yüz yüze görüşerek aradaki problemleri çözmek isteyen Siyah-Beyazlı yönetim, tazminat mevzularını hiçbir şekilde konuşmadıklarını açıkladı.


Zaman
__________________
Sponsorumuz İçin Tıklayınız

Forum Kurallari İçin Tıklayınız
ferro1903 Ofline