Tigana özür diledi
Beşiktaş Kulübü Başkanı Yıldırım Demirören ve İkinci Başkan Murat Aksu, Genel Sekreter Kenan Öner, İcra Kurulu’ndan Ertunç Soğancıoğlu önceki akşam Antalya’da yaptıkları kriz toplantısında Fransız teknik direktör Jean Tigana’yla bazı değişiklikler yapılması koşuluyla devam kararı alındı.
Kritik dönemden geçiyoruz
Tigana'nın telefonla başkan Demirören'i arayarak, "Beşiktaş Kulübü'nü küçük düşürücü bir harekette bulunmadım. Parasal konudaki düşüncemden dolayı eleştiriliyorsam özür dilerim. Konuşmalarım yanlış anlaşıldı. Ben şartlar ne olursa olsun Beşiktaş'ta çalışmak istiyorum" dedi.
Murat Aksu telefon görüşmesi sonrasında başkan Demirören ve Kenan Öner ile bir durum değerlendirmesi yaptıklarını ve Fransız hocanın iyimser yaklaşımı ile özrünü dikkate aldıklarını söyledi. Aksu, devre arası kampı ve ligin ikinci yarısında da Tigana ile devam edeceklerini belirtti.
Sözlü savunma verecek
Beşiktaş İkinci Başkanı, "Siyah beyazlı kulüp kritik bir dönemden geçiyor. Genç ve yeni oluşan kadro ile büyük hedeflere yöneldik. Dere geçerken at değiştirmek her zaman zarar verir. Tigana geleceğe yönelik çalışmalar yapmaktadır" dedi.
Aksu siyah beyazlı takımın güçlü kadroya sahip olduğunu kaydederek konuşmasını şöyle tamamladı: "Beşiktaş taraftarlarının ve üyelerinin de düşüncelerini aldık. Tigana da kendisiyle yaptığımız görüşmede olumlu sözler sarfetti. Gençlerbirliği maçından sonra Tigana'nın medyaya yaptığı açıklamaları incelemeye aldık. Kendisinden sözlü savunma istedik. 2 Ocak Salı günü yönetim kurulunda konuyla ilgili açıklama yapacak. Beşiktaş yönetimi olarak kulübümüzün menfaatleri doğrultusunda kararlar aldık. Tigana ile aramızda herhangi bir sorun yok."
evet arkadaşlar bu haber doğruysa Tigana ile devam doğrusuda buydu zaten ne samet ne M.Denizli nede Luce iyi yada kötü bu sezon bu şekilde geçecek başka çare yok tesdeğe devam...
__________________ Kudretin taraftarındır Renklerin onurundur En büyük silahın ise ahlakındır BEŞİKTAŞ SEN BİZİM HERŞEYİMİZSİN |