Tekil Mesaj gösterimi
Alt 28-12-2006, 13:55   #1
AyTeK54
Forumun Basketçisi
 
AyTeK54 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Tümör'e kışla yolu gözüktü!

Beşiktaş'tan Fenerbahçe'ye olaylı bir şekilde transfer olan Tümer Metin kulüpteki son günleri yaşıyor. Sezon başında Beşiktaş'tan olaylı bir transferle F.Bahçe'ye gelen Tümer Metin, asker oluyor...


Sezon başında Beşiktaş'tan olaylı bir transferle F.Bahçe'ye gelen Tümer Metin, sözleşmesindeki bir madde gereği, sarı-lacivertli kulüpteki son günlerini yaşama tehlikesiyle karşı karşıya... Çünkü yıldız futbolcunun sözleşmesi, askerliğini erteleyecek yasa çıkmaması halinde F.Bahçe'den ayrılması gereğini ortaya koyuyor.

F.Bahçe yönetimi, 2007'de askere gidecek futbolcuyu renklerine bağlarken, işini sağlama almak üzere, sözleşmesine, "Yeni yasa çıkmazsa, muvakele kulup tarafından tazminatsız feshedilebilir" maddesi koymuştu. Taraflar, futbolcuların 35 yaşına kadar askerliklerini erteleyebilmesine olanak sağlayacak değişikliğin gerçekleşmemesini devre arası tatili başlayana kadar bekledi. Ancak şu ana dek bir değişiklik olmadığı için Tümer'in F.Bahçe'den ayrılması, büyük olasılıkla da yurt dışına gitmesi söz konusu.

(Yeni Şafak)
__________________
вιzє єğℓєηмєуι уαηℓış öğяєттιℓєя çüηкü σηℓαя нιç "ραѕ¢αℓ ησυмα" ιℓє ∂ιѕ¢σуα gιтмє∂ιℓєя...
AyTeK54 Ofline