Tekil Mesaj gösterimi
Alt 28-12-2006, 15:00   #1
NuraN
Dişi Kartal
 
NuraN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Hamilton'ın ayağı yere basıyor

McLaren'in çaylak pilotu Lewis Hamilton, Formula 1'deki ilk sezonunda grand prix kazanmama ihtimalinin yüksek olduğunu söyledi. Hamilton, McLaren ve Formula 1'deki ilk sezonuyla ilgili beklentilerinin gerçekçi olduğunu ve hayal kurmadığını söyledi.

İspanyol gazetesi El Mundo Deportivo'ya konuşan 21 yaşındaki GP2 şampiyonu, "her pilot gibi benim hedefim de kazanmak. 10'uncu bitirmek istiyorum dersem bu yalan olur. Ama gerçekçiyim ve takım arkadaşımın Fernando (Alonso) olacağının farkındayım" dedi.

Hamilton, 2007 sezonunda yarış kazanma fırsatı yakalayabileceğini ancak ilk birinciliğini 2008'de elde etmesinin daha kuvvetli bir ihtimal olduğunu belirtti.

Formula 1'deki ilk sezonunda öğrenecek çok şey olduğuna dikkat çeken İngiliz sürücü, "gencim ve zamana ihtiyacım olacak, takım da bunun bilincinde. Önemli olan bir pilot olarak düzenli ve sürekli şekilde gelişme göstermem" dedi.

Lewis Hamilton, McLaren'de iyi işler çıkarabileceğini ancak bunun için fizik kondisyon başta olmak üzere her konuda çok çalışması gerektiğini vurguladı:

"Başarılı olmamam için bir neden görmüyorum. Yetenek ve beceri açısından Alonso ile aynı seviyede olduğuma inanıyorum ama çok çalışmam gerekiyor, fiziksel açıdan da eksiklerim var, aracın içinde kendimi rahat hissediyorum ama boyun kaslarımın güçlenmesi lazım."
__________________
Gönlümle baş başa düşündüm demin;
Artık bir sihirsiz nefes gibisin.
Şimdi tâ içinde bomboş kalbimin
Akisleri sönen bir ses gibisin.

Mâziye karışıp sevda yeminim,
Bir anda unuttum seni, eminim .
Kalbimde kalbine yok bile kinim .
Bence artık sen de herkes gibisin.

Eylül 2008


NuraN Ofline   Alıntı ile Cevapla