Tekil Mesaj gösterimi
Alt 30-12-2006, 13:04   #1
ferro1903
Banned
 
ferro1903 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
İstanbul'a İkinci Tüp Geçit

Click the image to open in full size.Halen yapımı süren ve içinden raylı sistem geçecek olan tüpgeçite paralel olarak yapılması planlanan karayolu geçişi için ikinci tüpgeçit yapılacak. İhale yakında.

İstanbul Boğazı'na ikinci tüp geçiş için start verildi. Halen yapımı süren ve içinden raylı sistem geçecek olan tüpgeçite paralel olarak yapılması planlanan karayolu geçişi için Ulaştırma Bakanlığı ihale açılacağını bildirdi. Karayolu boğaz tüp geçişi, yap-işlet-devret modeli kapsamında ''kapalı teklif alma usulü'' ile ihaleye edilecek.
Ulaştırma Bakanlığı Demiryollar, Limanlar ve Hava Meydanları İnşaat (DLH) Genel Müdürlüğünün konuya ilişkin duyurusu, Resmi Gazetenin bugünkü sayısında yayımlandı.
Duyuruya göre yap-işlet-devret modeli kapsamında ihale edilecek tüp geçişin teklifleri, 12 Hazirana kadar DLH İnşaatı Genel Müdürlüğüne verilecek.
İstanbul Boğazı karayolu boğaz tüp geçişi, ihale şartnamesi ve ekleri proje ve teknik şartnamelere göre yapım, işletim ve devri işi ihalesi de aynı gün saat 14.30'da DLH İnşaatı Genel Müdürlüğünde ''kapalı teklif usulü'' ile yapılacak.

TEMİNATI 4.5 MİLYON DOLAR

İhalede geçici teminat bedeli 4 milyon 500 bin ABD Doları olarak belirlendi. Ayrıca belirtilen geçici teminat bedeli karşılığı, tedavüldeki Türk parası, bankalar ve özel finans kurumları tarafından verilen teminat mektupları, Hazine Müsteşarlığı tarafından ihraç edilen devlet iç borçlanma senetleri ve bu senetler yerine düzenlenen belgelerde teminat olarak kabul edilecek.
İhaleye katılmak isteyenler, şartnameyi bedeli mukabili DLH İnşaatı Genel Müdürlüğü Demiryolu Yapım Dairesi Başkanlığından temin edebilecekler.
Şartnameye göre hazırlanacak olan teklif mektupları ise ihale günü saat 14.00'e kadar aynı adrese verilecek.


AA
__________________
Sponsorumuz İçin Tıklayınız

Forum Kurallari İçin Tıklayınız
ferro1903 Ofline   Alıntı ile Cevapla