Beşiktaşlı Gökhan Zan, uzun süren sakatlığından bir an evvel kurtulmak için memleketi Antakya’da hem tatilini yapıyor hem de harıl harıl çalışıyor

Bursaspor ile oynanan maçta omzundan sakatlanan milli futbolcu, kondüsyoner Jean Charles Troubal'ın verdiği program doğrultusunda, Hatayspor tesislerinde günde yaklaşık 2 saat süren bir çalışma uygularken, Arsenal'den teklif aldığını açıkladı. Milli oyuncu, "İngilizler menajerime teklif yapmışlar, ama bana direkt gelen bir teklif yok. Ancak Premier Lig'de kim oynamak istemez. Herkesin hayalidir İngiltere. Ben de kendimi hem kapasite hem de karakter olarak İngiltere'ye çok uygun görüyorum. Kafamda en ufak bir soru işareti yok. Başaramayacağımdan zerre kadar şüphe duymuyorum. İngilizler'in ciddi olduğunu şöyle anladım. Bir gün bir İngiliz gazetesinin Türkiye'deki temsilciliği beni aradı ve Ada'dan benimle ilgili röportaj yapmaya geleceklerini söyledi. Ben de kabul ettim. Hatta bu röportajım
icons.com sitesinde de yayınlandı. Başlık 'Arsenal'de forma giymek benim için onurdur' şeklindeydi" dedi. Siyah-Beyazlı futbolcu daha sonra, "Ancak şunu da ekleyeyim. Benim için önce Beşiktaş, sonra İngiltere gelir. Beşiktaş formasını giydiğim sürece kulübümün başarısı için elimden geleni yaparım" diye konuştu.
(Akşam-Tunç Elibol)